Friday, April 1, 2016

A apărut "Inteligenţa parentală", de Daniel Siegel şi Tina Payne Bryson

Azi dimineaţă m-am bucurat să aflu că a apărut cartea "Inteligenţa parentală". "Echipa gigea" formată din Otilia Mantelers, Gaspar Gyorgy şi Simona Filip Ghenea au anunţat apariţia, la Editura Poveşti de păpădie, a acestei lucrări. 

Purtând semnăturile lui Daniel Siegel şi Tina Payne Bryson, şi tradusă în limba română de Sanda Watt, cartea va fi disponibilă mâine, 2 aprilie, la conferinţa "Disciplină fără dramă", susţinută de autoarea americană la Bucureşti. 


Cartea poate fi comandată şi de pe site-ul pagina de psihologie.ro, de unde mai aflăm:

Experții din spatele bestseller-ului “Creierul copilului tău” – Daniel J. Siegel și Tina Payne Bryson – explorează acum provocarea finală în creșterea copilului: disciplina. Un bol cu micul dejun aruncat prin toată bucătăria. Laptele și cerealele împroșcate pe tot peretele. Sau unul dintre copiii tăi își amenință fratele mai mic. Sau primești un apel telefonic de la directorul școlii, a treia oară în această lună. Ce faci?

Inteligența parentală îți oferă o hartă eficientă, plină de compasiune pentru a trata aceste accese de furie, tensiuni și lacrimi – fără a provoca o scenă.

Le dorim iniţiatorilor la cât mai multe cărţi de acest fel!

No comments:

Post a Comment

Comentarii