Wednesday, April 13, 2016

O nouă premieră Teatrul Zurli, în aşteptarea Paştelui


Teatrul Zurli prezintă în premieră spectacolul pentru copii "Aventurile Iepurașului în Pădurea cu Povești", la Teatrul de pe Lipscani.


Duminică, 17 aprilie, orele 11:00, la Teatrul de pe Lipscani, mare premieră mare. "Aventurile Iepurașului în Pădurea cu Povești" este un spectacol despre curaj și prietenie, în care ingredientul de bază este interactivitatea dintre actorii noștri și cei mici. Este un spectacol construit în acealși stil vesel care ne-a consacrat, stilul Zurli. Cea mai nouă co-producție a Teatrului Zurli și Teatrul de pe Lipscani "Aventurile Iepurașului în Pădurea Poveștilor" este un spectacol despre curaj și puterea imaginației .

Cu ajutorul Iepurașului copiii descoperă cum pot să-si folosească imaginația si de unde pot lua curaj atunci când au emoții sau le este frica. În Pădurea Poveștilor, Iepurașul ȚupȚup salvează oul fermecat din ghearele lupului, oul in care Lupul a închis toate poveștile.

O poveste originală scrisă de Mirela Retegan și jucată cu mult talent și bucurie de Ruxandra Coman, Cornel Mihalache, Carmen Magdalena Sascau, Ionuț Varodi și Stefan Opreanu.

Avanpremiera spectacolului are loc sâmbăta aceasta, de la 11:00, la Teatrul de pe Lipscani.

Biletele s-au pus deja în vanzare si le puteti achizitiona de pe www.bilete.ro sau de la casieria teatrului (strada Lipscani nr 53, de luni până duminică, între orele 12:00 - 22:00, telefon 0734.000.236 ). Costul biletelor este de 30 de lei/persoană.
Zurli îşi aşteaptă micii spectatori cu drag și multă veselie. 

No comments:

Post a Comment

Comentarii