Tuesday, July 14, 2015

Ultimele zile de înscriere în tabăra de muzică Boem Club


Mai sunt doar câteva zile de înscrieri în Tabăra de Muzică Boem Club 2015, care va avea loc în perioada 2-14 august 2015, la Bran, Vila Alisa. Ultima zi de înscrieri este luni, 20 iulie 2015, anunţă organizatorii.

În Tabăra de Muzică Boem Club, copiii cu vârste între 7-17 ani au posibilitatea să înveţe să cânte la pian, chitară/vioară şi din voce. Se va lucra pe grupe de vârstă apropiate, iar activităţile muzicale vor fi îmbinate cu activităţi recreative, drumeţii şi vizite la obiective turistice din apropiere. În tabără vor participa psihologi şcolari cu experienţă în organizarea de tabere şi profesori de muzică absolvenţi de conservator.

În Tabăra de Muzică Boem Club se pot înscrie atât cursanţi ai Şcolii de Muzică Boem Club de la oricare sediu, cât şi copii din afara şcolii din Bucureşti sau din alte oraşe ale ţării, în limita locurilor disponibile.

Participanţii vor petrece o săptămână într-un mediu plăcut, cu toate facilităţile de cazare ale unei pensiuni de 3 stele, într-o atmosferă relaxantă şi educativă, dar în acelaşi timp antrenantă datorită activităţilor de grup. Copiii vor fi coordonaţi de o echipă de 9 persoane, asigurându-se astfel monitorizarea unui adult pentru circa 4 participanţi.

Mai multe detalii puteţi obţine pe www.boemclub.ro sau pe pagina de Facebook: www.facebook.com/BoemClubhttps://www.facebook.com/TabaraDeMuzicaBoemClub

No comments:

Post a Comment

Comentarii