Thursday, July 16, 2015

Tu ce poţi să faci cu 1 leu pe zi?

Tu ce poţi să faci cu 1 leu pe zi? Poţi să cumperi 1 covrig... sau 1 îngheţată... Sau poţi să donezi acest leu pentru o cauză nobilă.


1 leu pe zi este numele campaniei iniţiate de Asociaţia Help Autism şi totodată al platformei prin intermediul căreia poţi face donaţii pe o lună, sau un an sau orice altă sumă. De asemenea, poţi alege proiectul pentru care doreşti să donezi: deschidere de noi centre, diagnostic gratuit sau terapie gratuită pentru copiii cu deficienţe din sfera autismului.

Asociaţia Help Autism anunţă că în anul 2014, printre altele, un număr de 200 de copii au fost susţinuţi financiar prin programe gratuite de recuperare, 33.000 de persoane au susţinut asociaţia, iar 500 de cadre didactice au fost instruite gratuit.

Pentru anul 2015, Asociaţia şi-a propus ca obiective creşterea numărului de copii ce pot beneficia de servicii de recuperare gratuite şi intensive; evaluarea unui număr mai mare de copii, la nivel naţional, prin Programul Naţional de diagnostic şi evaluare psihologică precoce; creşterea numărului de familii consiliate şi sprijinite; continuarea programului de formare a cadrelor didactice, prin creşterea gradului de incluziune; dezvoltarea de noi parteneriate public-private, până la acoperirea naţională.

Pentru mai multe detalii accesaţi platforma 1leupezi.ro, precum şi site-ul helpautism.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii