Thursday, July 16, 2015

Recreația de la Lente & Șotron


În fiecare duminică, mansarda din Lente & șotron e pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative, anunță organizatorii.

În timp ce părinții se relaxează cu o limonadă și o conversație placută, cei mici vor fi ocupați, sub tutela atentă a zânelor și cavalerilor, care le vor propune activități diferite în fiecare weekend, de la piese de teatru la ateliere de desen, de la povești la origami, de la pictură pe față la gătit.

Recreația e pauză, dar ea nu trebuie sa insemne neaparat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta. Recreația e joacă și veselie, ceva bun de mâncare și o poveste.

Pentru rezervare și detalii, ne poți scrie la sotron@lente.ro. Taxa de participare este de 10 lei.


Pentru duminică, 19 iulie, organizatorii au pregătit, împreună cu cei de la Dino Piccolino, spectacolul "Aladin şi lampa fermecată".

Una din cele mai frumoase povesti din "O mie si una de nopti" este cu siguranta Aladin si lampa fermecata. Aladin, personajul principal din poveste, este un tanar sarac, dar curajos si cinstit. Cautand ceva de lucru intalneste un negustor care ii propune pentru catva banuti sa i aduca o lampa dintr o pesterea.
Din pacate negustorul se dovedeste a fi un vrajitor de temut si il inchide pe Aladin in pestera, dupa ce acesta ii trimite lampa prin simpatica maimutica Mufide.
Cu ajutorul duhului din lampa, Selim vrajitorul cel rau, pune stapanire pe palat si pe toate bogatiile din regat. Maimutica Mufide recupereaza lampa fermecata iar raufacatorul este pedepsit. Copiii vor invata de la Aladin si de la celelalte personaje cat de importanta este prietenia adevarata, cinstea si curajul.

Detalii mai puteţi găsi pe pagina evenimentului de pe Facebook aici

No comments:

Post a Comment

Comentarii