Wednesday, April 1, 2015

Concurs pentru Teatru la Cinema, pentru 4 sau 5 aprilie

Nu e păcăleală! B24Kids vă oferă din nou ocazia de a merge la Teatru la Cinema cu invitaţie câştigată la concurs!

Avem de oferit 1 invitaţie dublă, părinte plus copil, pentru acest weekend, la 1 singur spectacol la alegerea câştigătorului.

Spectacolele propuse, dintre care puteţi alege, sunt cele din afişul alăturat:
- fie sâmbătă 4 aprilie, ora 11.00, Premiera piesei Scăpărătoarea, 
- fie duminică 5 aprilie, ora 11.00, Little Impro.


Regulile concursului: 
1. spuneţi azi, 1 aprilie, până la ora 24.00, într-un comentariu aici sau pe pagina de Facebook B24Kids, o păcăleală oarecare, pe care aţi "aplicat-o" cuiva sau care v-a fost spusă sau inventaţi pe loc o păcăleală de 1 aprilie.
2. Mâine dimineaţă, joi 2 aprilie, are loc tragerea la sorţi cu ajutorul Random.org dintre numele sau pseudonimele celor care răspund şi afişez imaginea generată de Random.org.
3. Apoi - condiţie obligatorie! - trebuie să verificaţi dacă aţi câştigat şi, în cazul fericit, să îmi trimiteţi înainte de ora 14.00 un mesaj privat cu numele complet cu care vă veţi legitima la casa de bilete, şi spectacolul la care doriţi să mergeţi dintre cele două.
În caz contrar, desemnez şi anunţ alt câştigător după ora 14.00.

Succes!

Şi ca să nu spuneţi că numai copiii pot merge la spectacole, iată mai jos programul complet al spectacolelor oferite de Teatru la Cinema în acest weekend.
Reamintesc, spectacolele din proiectul Teatru la Cinema pot fi urmărite la Movieplex de la Plaza România în zilele de weekend: vineri, sâmbătă, duminică seara - pentru adulţi, sâmbătă şi duminică dimineaţa - pentru copii.

8 comments:

  1. De dimineata:
    R: - Mami, sa stii ca eu nu te mai iubesc!
    M: - Foarte bine! Inseamna ca de diseara dormi singur! ;)
    R: - Hai mai mami, ca fost o pacaleala...
    M: - Iti creste nasul ca lui Pinocchio...
    R: - Mami, tu nu stii ca azi e ziua pacalelilor?
    M: - Aaaa, bine. Dar de diseara tot dormi singur!
    R: - Nuuuuuuu....
    M: - Ha, pacaleala! ...dar tot ar trebui sa dormi singur...
    R: - Nu te mai pacalesc niciodata Mami!

    ReplyDelete
  2. De 1 aprilie am mintit ca m- am taiat intr- un geam:) dupa ce, in prealabil, aplicasem un strat considerabil de ketchup pe mana

    ReplyDelete
  3. Multumim, am vrea si noi sambata. Eu vreau sa le pregatesc copiilor "oua ochiuri", vor fi de fapt jumatati de piersica din compot pe "pat" de iaurt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce drăguţ! Să-mi spui dacă s-au lăsat păcăliţi sau nu! :))

      Delete
  4. Dimineata, sotia si piticul mi-au ascuns cheile de la masina si desi ma grabeam, m-au lasat sa le caut vreo 5 minute....trebuie sa le pregatesc si eu ceva pt diseara.

    ReplyDelete
  5. Da , pacaleli acu rad , dar atunci imi parea rau. Dar am avut succes. Luca incepuse sa minta in legutura cu ce manca la gradi, adica nimic. Nu ma deranja ca nu manca, imi spusese deja ca nu-i place, ma deranja ca mintea ca mananca tot. De ce ?! El stie! I-am tot repetat sa nu mai minta ca o sa-i creasca nasul ca lui Pinochio si el se amuza. Intr-o zi , cand ne intorceam de la gradi aveam niste frunzulite in mana, pitite si l-am intrebat daca a mancat si el razand , da tot am mancat. Atunci am dus mana spre nasul lui si i-am zis , Uite cred ca minti, deja au inceput sa-ti creasca frunzulite ... a inceput sa planga si a zis ca nu mai minte niciodata. Si acum isi mai pune mana la nas cateodata !!! Mai si zice, vezi mami ca nu mint, nu mi-a crescut nasul ...

    ReplyDelete
  6. Stăteam azi dimineață la cafea gândindu-mă ce păcăleală as putea să-i fac fetitei. Navigând pe net am gasit o păcăleală pe care să o faci copiilor si anume : pune pe un bat o bucățică de brocoli pe care o învelești in poleiala de la o acadea. Acum acadea nu aveam, de iesit afara sa cumpăr nu puteam pentru ca fata încă dormea si nu o puteam lasa singura, asa ca in loc de o acadea falsă am conceput o bomboană caramea falsa. Cum? In poleiala de la o astfel de bomboană am împăturit o frunză de salată verde. După masa de prânz i-am spus fetei daca vrea un desert si i-am oferit bomboana. Când a inceput să desfacă poleiala, deși i s-a părut un pic cam moale, totuși a desfacut-o. Eu de colo "pacaleala de 1 Aprilie tati", ea ........ păcăleală sau nu o desface si începe sa o manance si spune " Foarte bun desertul tati mai îmi dai o bomboană?". Acum va las pe voi să spuneti cine credeți ca a fost cel păcălit.

    ReplyDelete

Comentarii