Monday, April 6, 2015

Ţăndărică ... Altfel

În Săptămâna Altfel, Teatrul Ţăndărică îşi aşteaptă spectatorii cu două piese interactive şi o microstagiune specială cu 25 de reprezentaţii. 
Marți, miercuri si joi - spectacole de seară!
Marți, 7 aprilie, ora 18
Cei trei purceluși - Sala Lahovari
Ursul păcălit de vulpe - Anima Studio
Miercuri, 8 aprilie, ora 18
Capra cu trei iezi - Sala Lahovari
Ridichea uriașă - Anima Studio
Joi, 9 aprilie, ora 18
Ridichea uriașă - Anima Studio
Ursul păcălit de vulpe şi Ridichea Uriaşă sunt două dintre piesele pe care Teatrul de Animaţie Ţăndărică le-a programat pentru micuţi cu ocazia Săptămânii Alfel care debutează luni 6 aprilie. Cele două spectacole întregesc “Stagiunea de teatru Ţăndărică Altfel” de 5 zile, o medie de 5 spectacole pe zi şi 25 de reprezentaţii în total, dintre care le mai amintim pe cele de seară la Cei trei purceluşi, Capra cu trei iezi.
Cele două titluri bine-cunoscute Ursul păcălit de vulpe şi Ridichea uriaşă - păstrează firul clasic al naraţiunii dar îi invită pe micii spectatori (+3 ani) să participe la construirea LIVE a acestor poveşti pline de lecţii de viaţă.
Nu te încrede în oamenii pe care nu-i cunoști, lăcomia pierde omenia, “Unde-i unul nu-i putere, unde-s mulţi puterea creşte” iată câteva sfaturi pe care cei mici le pot descoperi interacţionând cu actorii şi păpuşile de la Ţăndărică în timpul celor două spectacole interactive.
Pentru a aduce aceste spectacole pline de culoare, mişcare, sunete şi învăţăminte în faţa cât mai multor copii, teatrul a prevăzut şi reprezentaţii de seară (cu începere de la ora 18.00) pe lângă cele obişnuite, de dimineaţă (orele 10.00 şi 12.00). 
Programul integral al Festivalului de teatru Ţăndărică Altfel este disponibil la www.teatrultandarica.ro/program
De asemenea, consultaţi şi calendarul B24Kids.

No comments:

Post a Comment

Comentarii