Friday, April 17, 2015

Autografe la premiera Zurli, pe 31 mai

Jurnalul cu autografe este un caiet special pe care îl va primi fiecare copil care va veni pe 31 mai, de la ora 11.00, la Sala Palatului, la spectacolul Zboară, Zboară, Vrăjimăturică.

Gașca Zurli aduce, în premieră, o producție sută la sută românească, dedicată copiilor între 2 și 10 ani, un spectacol interactiv în care personajele îi duc pe copii, dar și pe părinti în Regatul Măturilor pentru a o învinge pe Vrăjitoarea Tura Vura.

“Jurnalul cu autografe” este un caiet pregătit special pentru acest eveniment, el nu se va găsi decât în ziua spectacolului și este unul dintre cadourile pe care le vor primi copiii care vor alege să-și petreacă împreună cu părinții lor ziua de 31 mai alături de Gașca Zurli, spune Mirela Retegan, femeia care, prin fenomenul Zurli, a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen național. Un alt cadou este o întâlnire cu Gașca Zurli a copiilor și părinților care își vor achiziționa bilete la categoria VIP. La fel ca acest spectacol, va fi o întâlnire memorabilă de care-și vor aminti zâmbind toată viața.

Mirela Retegan este și autoarea poveștii care stă la baza scenariului acestui spectacol și care va fi ilustrată pentru prima dată în România cu desenele celor mai îndrăgite personaje românești pentru copii. Cartea va fi disponibilă pentru public odată cu spectacolul din 31 mai și va fi însoțită și de un audiobook cu vocile personajelor.

Cei opt membri ai celei mai iubite trupe de teatru pentru copii din România au început deja să semneze cele trei mii de jurnale cu autografe tipărite pentru pentru toți copiii care vor cânta alături de ei noul cântec al Găștii Zurli: Zboară, Zboară, Vrăjimăturică.

Bilete s-au pus în vânzare pe www.eventim.ro și la casieria Sălii Palatului.


No comments:

Post a Comment

Comentarii