Friday, May 9, 2014

Jocul nu e o joacă: seri pentru părinţi

Parentship şi Grădiniţa Montessori Edu, în parteneriat cu GoKID.ro, vă invită să participaţi marţi, 13 mai, la workshopul pentru părinţi Jocul – Conectare, Terapie, Comunicare (Attachement Play).

Ce este Attachment Play?
De este jocul atât de important în relaţia dintre părinţi şi copii?
Jocul este limbajul de comunicare al copiilor, modul în care ei intergrează informaţiile despre lume, se conectează cu cei dragi şi se vindecă de micile supărări sau chiar de adevărate traume.
Vorbim despre cum îi putem ajuta pe copii să depăşească situaţii stresante şi despre cum obţinem cooperarea copiilor prin intermediul jocului.
Părinţii vor descoperi o serie de instrumente, activităţi creative şi jocuri menite să-i ajute să înlocuiască pedepsele, ameninţările sau recompensele şi să se bucure în familie de mai multe momente de joc amuzante şi relaxante.

Eveniment dedicat părinţilor cu copii de până la 8 ani.

Workshop-ul pentru părinţi este susţinut de Anca Iordache, Aware Parenting Instructor, mamă a doi copii.

Anca Iordache (Parentship) este primul trainer acreditat pentru Romania ca Aware Parenting Instructor de către Dr. Aletha Solter. Anca Iordache este mama unui băieţel de 4 ani şi a unei fetite de 1 an şi este trainer acreditat de către Consiliul National de Formare Profesionala a Adulţilor.

Parentship – Seminarii pentru părinţi promovează relaţionarea democratică între părinţi şi copii, eliminarea pedepselor şi recompenselor, construirea unor relaţii armonioase şi durabile în cadrul familiei.

Participarea la workshop se face pe baza de inscriere la adresa de email: contact@montessoriedu.ro sau contact@parentship.ro

Pentru mai multe detalii despre seminar, ne puteti contacta la telefon: 0744.439.919
Pret: 50 lei/persoana.
Numar maxim de participanti: 15
Parteneri media: suntparinte.ro, B24Kids, sfatulmamicilor.ro.

No comments:

Post a Comment

Comentarii