Tuesday, May 27, 2014

Copiii Naturii – instalaţie ecologico-fantastică realizată de Creative Arts la Grădina cu Artişti

credit foto

Creative Arts îi aşteaptă pe copii la Grădina cu Artişti, pe 31 mai şi 1 Iunie, la cel mai vesel proiect de înfrumuseţare a unui spaţiu verde.

Pentru că facem cu toţii parte din natură, iar joaca e mai frumoasă atunci când eşti înconjurat de copaci, flori şi verdeaţă, vom face trecerea de la primăvară la vară în parcul Grădina Icoanei, unde vom construi o instalaţie ecologico-fantastică dedicată naturii şi copiilor.

Vizitatorii Grădinii cu Artişti vor fi întâmpinaţi de copaci decoraţi şi înconjuraţi de figurine din carton pe care copiii le vor îmbrăca în flori, fluturi şi păsări din hârtie, devenind artizanii instalaţiei Copiii Naturii.

Îndrumaţi de trainerii Creative Arts, cei mici vor picta, desena şi decupa şi vor face colaje din hârtie, pe care le vor lipi apoi pe figurinele din carton expuse în parc.

Instalaţia Copiii Naturii vrea să atragă atenţia asupra importanţei reciclării responsabile şi creative a hârtiei, dar şi asupra nevoii de a-i învăţa pe copii să respecte, să iubească şi să protejeze natura.

Activităţile de reciclare creativă susţinute de Creative Arts în cadrul evenimentului Grădina cu Artişti se vor desfăşura în parcul Grădina Icoanei pe 31 mai şi 1 Iunie, între orele 11:00 şi 19:00, şi vor fi gratuite.



No comments:

Post a Comment

Comentarii