Sunday, March 30, 2014

Lecţii de maniere elegante pentru copii


CLEVER Children Sectorul 4 vă invită sâmbătă 12 aprilie 2014, începând cu ora 16.00, la cursul demonstrativ "Lecţii de maniere elegante pentru copii".

Copilul dumneavoastră merită ce-i mai bun! Construiţi-i, cu ajutorul cursului demonstrativ pe care vi-l propunem, o carte de vizită care să atragă simpatia tuturor, celor mici şi celor mari deopotrivă!

Invitaţia la curs se adresează tuturor copiilor care doresc să deprindă bunele maniere atât de apreciate în societate.

"Lectii de maniere elegante pentru copii"este un program util tuturor copiilor, indiferent daca au sau nu probleme de comportament in societate sau in familie. Trainerul care va sustine acest curs va avea grija pana la cel mai mic detaliu sa fie respectat si iubit de copii si sa transmita, prin mijloace pedagogice moderne, reguli de bune maniere pentru copiii CLEVER. Acesta abordeaza bunele maniere in ipostaze din viata de zi cu zi a copiilor: acasa, la scoala, la joaca, insotindu-i in diversele roluri pe care copiii si le asuma de-a lungul zilei. Discutiile despre "eticheta" sunt naturale si firesti, copiii fiind determinati sa descopere singuri faptul ca stapanesc deja bunele maniere sau, dimpotriva, sa se convinga ca acestea nu sunt greu de invatat.

La finalul acestui curs, copiii vor aplica cu placere bunele maniere in orice situatie s-ar afla si vor fi mai atenti la sfaturile pe care parintii si dascalii le vor transmite!

Pentru inscrieri la cursul demonstrativ "Lectii de maniere elegante pentru copii" va rugam sa confirmati participarea la e-mail cleverchildrensector4@gmail.com.

Participarea este gratuita.

Locatie: Clubul Armonia Artelor | Adresa: Str. Valerian Prescurea, Nr. 16, Sector 4, Bucuresti

Va multumim si va asteptam alaturi de noi!
EchipaCLEVER children® Sectorul 4

No comments:

Post a Comment

Comentarii