Saturday, March 22, 2014

Curs interactiv pentru copiii pasionaţi de computer, la TinArt

Aţi observant că cel mic este atras de computer şi de gadget-urile existente prin casă? Îi place să caute, să se informeze, să cerceteze cum se întâmplă lucrurile în lumea calculatoarelor? Atunci trebuie să îl înscrieţi la cursurile Club TinArt de programare software sau robotică, dedicate celor mici, pentru a le dezvolta cunoştinţele într-o direcţie adecvată vârstei lor. 


Prin joacă, copiii vor ajunge să creeze animaţii în funcţie de comenzi şi cerinţe proprii, vor acumula cunoştinţe legate de ce înseamnă online şi offline, despre internet, despre domenii, site-uri şi administrarea lor. Toate acestea în strânsă legătură cu viaţa de zi cu zi. Cursul de programare software pentru copii, gândit şi susţinut de profesor-coordonator Costin Pietraru, cu o vastă experienţă în domeniul informatic şi în cel al predării către şcolari, este structurat pe module, după cum urmează:

· Familiarizarea cu calculatorul şi acumularea cunoştinţelor de bază, explicarea opţiunilor de creare a unor animaţii, apoi a unor jocuri creative, a unor interacţiuni între personaje mixte dintr-o animaţie/joc.

· Revizuirea şi consolidarea noţiunilor deja învăţate şi trecerea la acumularea de cunoştinţe privind conceptul de internet şi tot ce înseamnă el. La sfârşitul modulului cei mici pot alcătui o pagină de internet pe cont propriu şi vor şti cum se administrează.

Cursurile programare software organizate de Club TinArt sunt dedicate copiilor cu vârsta de peste 8 ani, se organizează săptămânal, sub formă de abonament lunar, miercurea, cu începere de la ora 17.00 sau 18.00, cu taxă de participare de 290 lei / lună (4 şedinţe). 
Înscrierile se fac la adresa inscrieri@tinart.ro sau la număr de telefon: 0740.26.11.87.

No comments:

Post a Comment

Comentarii