Friday, March 21, 2014

Au început înscrierile la cursurile de pian la TinArt



Cursuri de pian, personalizate, pentru cei mici

Denumit şi "instrumentul orchestră", pianul dispune de o paletă largă de expresie şi sonorităţi. Acesta oferă satisfacţii sonore imediate, iar prin simpla apăsare a clapelor se obţin sunete care stimulează copiii şi le extinde nivelul de creativitate. Este instrumentul care asigură învăţarea rapidă a noţiunilor de bază, dezvoltă capacităţile organizatorice, de coordonare a mişcărilor şi a privirii, accentuează memoria auditivă şi vizuală, coerenţa în gândire şi atenţia distributivă. Pianul este unul dintre cele mai prietenoase şi mai îndrăgite instrumente muzicale atât de copii, cât şi de adulţi, deoarece dispune de mijloace tehnice ce se pot plia pe nivelul de cunoştinte şi necesităţile particulare ale oricărui grad de interpretare: profesionist sau începător. 

Având o vastă experienţă şi o pregătire excepţională, doamna profesor-coordonator Diana Pop îi îndrumă pe cei mici prin mijloace interactive şi personalizate fiecărui copil în parte. Astfel, activităţile au o abordare interdisciplinară, deschisă şi adaptabilă tuturor nevoilor. Cursurile de pian organizate de Club TinArt sunt dedicate copiilor cu vârsta peste 4 ani, se organizează săptămânal, în funcţie de orarul copiilor şi al păarinţilor în concordanţa cu disponibilităţile profesorului, cu taxă de participare de 60 lei / şedinţă individuală. Durata şedinţei diferă de la copil la copil, în funcţie de vârstă şi aptitudini. 
Înscrierile se fac la adresa inscrieri@tinart.ro sau la număr de telefon: 0740.26.11.87.

O mare varietate de cursuri pentru copiii cu vârsta între 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, într-o locaţie centrală, chiar la ieşirea de metrou Piaţa Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti). Dintre acestea menţionăm: pian, chitară, vioară, canto, micul antreprenor, limbi străine, arte plastice, artă reciclată, teatru, dezvoltare personală, bune maniere, micul programator, şofer de mic, şah, înot, karate, dans, balet etc. 
Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/TinArt

No comments:

Post a Comment

Comentarii