Friday, December 13, 2013

Spărgătorul de nuci la Ion Creangă

Teatrul Ion Creangă şi Casa de Balet au pregătit, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, un proiect special pentru copii şi adulţi. Astfel, la Sala Rapsodia, pe 14 şi 15 decembrie, cu începere de la ora 11.00, publicul este invitat să descopere, prin intermediul unui spectacol de balet, o frumoasă interpretare a basmului "Spărgătorul de nuci".

Binecunoscuta poveste scrisă de E.T.A. Hoffmann, în versiunea celebrului autor Alexandre Dumas, devine o producţie artistică unică şi complexă, ce reuneşte pe scenă atât profesionişti în domeniu, cât şi elevi ai Casei de Balet. Coregrafia este semnata de Cătălina Tudor şi Carmen Ene, iar printre invitaţii speciali ai evenimentului se numără şi prim-solişti ai Operei Naţionale Bucureşti. 
Noi colaborăm cu Teatrul Ion Creangă de câțiva ani, însă este pentru prima dată când punem în scenă un astfel de spectacol, deschis publicului larg. Este o premieră pentru noi, dar și pentru teatru. Din câte știu eu, până acum, nu s-a mai montat o reprezentație de balet la Teatrul Ion Creangă, este un alt gen de spectacol, dar care sperăm să placă publicului - declară Sorin Tudor, manager Casa de Balet.
 Publicul tradiţional de teatru, admiratori ai baletului clasic, toți iubitorii artelor frumoase sunt așteptați la un spectacol magic!
Biletele s-au pus deja în vânzare la casa de bilete a Teatrului Ion Creangă, de pe str. Lipscani nr. 53, și la sediul Casei de Balet, din Calea Dorobanți, nr. 127.

No comments:

Post a Comment

Comentarii