Thursday, December 5, 2013

Şezătoare şi concert aniversar de muzică veche



Beatrice Iordan de la Trei Parale anunţă că au pregătit două evenimente muzicale unde pot participa atât părinţii, cât şi copiii. Iată-le, în anunţul primit:

1.Vă aşteptăm cu drag duminică, 8 decembrie de la ora 12.30 la ultimul atelier pe acest an:”La şezătoare cu fluiere şi poveşti”- un atelier muzical gen spectacol pentru copii de la 4 ani şi părinţii lor.
Locaţia: Librăria Bastilia.
Prin acest atelier ne propunem apropierea de muzica și instrumentele tradiționale românești cu ajutorul muzicii, poveștilor, jocului și a teatrului de umbre.
Acesta atelier a luat naștere în 2009 în cadrul festivalului :”Viața e frumoasă” organizat de Teatrul Național de Operetă, bucurîndu-se de-a lungul timpului de mare succes printer copii și părinții lor.
Bilet: 35 lei/ copil, părinții participă gratuit la atelier
Participarea se face pe bază de înscriere la tel:0723.47.16.00 sau pe emailul:beatriceiordan@yahoo.com

2.Vă aşteptăm cu drag la concertul aniversar al formaţiei de muzică veche românească TREI PARALE.Veniți să fiți alături de noi la sărbătorirea a 10 ani de existență.
În 17 decembrie la sala ArCuB, începând cu ora 19.00.
Vom cânta atât piese din programul nostru "Bazar" cât și din programul nostru viitor "Ciobanul care și-a pierdut oile". Și altele.Vom fi pe scenă mai mulți ca altă dată: șase, aproape toți cei care au contribuit și vor mai contribui la munca Trei parale. Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii Arcub și online pehttp://bilete.arcub.ro/index.php?cPath=14.


Mai multe despre Trei parale puteti gasi pe site-ul http://treiparale.ro/
sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/treiparale?fref=ts

No comments:

Post a Comment

Comentarii