Thursday, July 12, 2018

Weekend 13-15 iulie 2018


La cinema Elvira Popesco, pentru acest sfârșit de săptămână sunt programate 4 proiecții :

Vineri 13 iulie


15:00 – Kirikou et la sorcière (+6)
Kirikou e un băieţel dintr-un sat din Africa, asupra căruia Karaba vrăjitoarea a aruncat un cumplit blestem: izvorul a secat, iar oamenii dispar în mod misterios. Kirikou vrea să elibereze satul de vrăjitoare şi să-i descopere secretul.
Proiecție în limba franceză cu subtitrare în limba română.

Sâmbătă – 14 iulie


12:00 – Peter Iepurașul (+5)
Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.
Proiecție dublată.

Duminică 15 iulie




12:00 – Incredibila poveste a perei uriașe (+6)
În Orașul Însorit totul este minunat, până când, într-o zi primarul JB dispare. Elefantul Sebastian și prietenul săul cel mai bun, motanul Mitcho pleacă imediat în căutarea lui JB. Au parte de o aventură periculoasă cu piraţi, un dragon de mare şi nişte fantome curioase, dar nimic nu îi împiedică să-l găsească pe JB.
Proiecție dublată.


14:00 – Operațiunea Ham-Ham (+5)
Într-o lume în care oamenii și câinii inteligenți coexistă, un câine polițist rottweiler, Max, trebuie să lucreze sub acoperire deghizat ca un câine de expoziție, într-un show de prestigiu, împreună cu partenerul său uman Frank, pentru a preveni un dezastru.
Cei doi vor investiga răpirea unui pui panda de către o rețea secretă de comercianți ilegali de animale.
Proiecție dublată.

Biletele se pot achiziţiona de la casieria Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), de la sediul Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pe www.elvirepopesco.ro


Recreația în parc
sîmbătă 14 iulie @ Roaba de cultură
Parcul Herăstrău
orele 11.00-21.00
În program:
- Ateliere creative de artă
- Reciclare creativă
- Cursuri de street dance
- Teatru
- Concerte
Sâmbătă, 14 iulie, în intervalul orar 11:00 – 12:00, copiii cu vârste între 1 și 6 ani, pot participa la atelierul Learn with Muzic, dedicat celor care vor să exploreze lumea muzicală, cu ajutorul instrumentelor și a jocurilor. Cei mici vor cânta limba engleză, învățând și mișcări simple de dans.
Atelierul creativ de artă, pentru copiii cu vârsta între 3 și 10 ani, îi provoacă pe cei mici să își exploreze imaginația, alcătuind un tablou de vară cu figurine de Ipsos și pictură, în intervalul 12:00 – 13:00.
De la ora 17:00, va avea loc spectacolul de teatru “Muzicanții din Bremmen”, organizat de Mezzetino, în intervalul 17:00 - 18:00.
Seara este dedicată celor care vor să se bucure de un concert în aer liber, astfel, de la ora 20:00, pe scena de la Roaba de cultură vor urca Gojira & Planet H!


Micul magician
Teatrul de Magie
la Terasă
spectacol de iluzionism pentru copii
sîmbătă 14 iulie ora 19.00
duminică 15 iulie ora 11.00
la Casa Magicianului
str Vasile Lascăr nr 132 București
bilete aici

Cartea junglei
Teatru pentru copii
sîmbătă 14 iulie, ora 11.30
la Berăria H
detalii și rezervări aici

No comments:

Post a Comment

Comentarii