Wednesday, July 4, 2018

6-8 iulie 2018: idei de weekend

WEEKEND 7-8 IULIE 2018

Filme pentru întreaga familie, în weekend la Cinema Elvira Popesco

Vineri 06 iulie


15:00 – L’empereur / Marșul pinguinilor: Chemarea misterioasă
Recomandat copiilor cu vîrste de peste 6 ani
Filmul urmărește povestea unui pui de penguin care se pregătește să pornească în prima sa călătorie, urmând chemarea misterioasă care îndeamnă pinguinii să pornească spre o destinație necunoscută, odată cu apropierea iernii.
Proiecția va rula în varianta originală și cu subtitrare în limba română.

Sâmbătă 07 iulie
11:00 – România neîmblânzită 
Recomandare de vîrsta: +7
În inima Europei există o viață naturală fabuloasă: o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul a nenumărate vietăți. Munții infiniți, pădurile străvechi, apele nesfârșite, toate acestea găzduiesc creaturi de referință pentru bătrânul continent. 


13:00 – Străjerii
Recomandare de vîrsta: +7
Străjerii sunt 19 copii aflați într-o tabără la munte, la cort. Atunci când unul dintre copii, Radu, se pierde în pădure, toți ceilalți din grup, se îngrijorează și fac tot soiul de scenarii fantastice.

Duminică 08 iulie
11 :00 – Străjerii
Recomandare de vîrsta: +7
Străjerii sunt 19 copii aflați într-o tabără la munte, la cort. Atunci când unul dintre copii, Radu, se pierde în pădure, toți ceilalți din grup, se îngrijorează și fac tot soiul de scenarii fantastice.

12:30 – Charming / Prințul fermecător
Recomandare de vîrsta: +7
Prințul Fermecător, înzestrat cu un farmec irezistibil, dorește să-și găsească dragostea adevărată și pornește într-o călătorie plină de aventuri.
Proiecția va rula în varianta dublată.

Biletele se pot cumpăra de la casieria cinematografului, online de pe www.elvirepopesco.ro, precum și din locațiile partenere: librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45) sau sediul Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21).
Bounty Fair #36
Pe tot parcursul weekendului sunt organizate și susținute în grădină 11 ateliere haioase și educative cu tematici variate, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra şi îşi vor dezvolta abilitățile creative. (Nu este necesară programarea sau înscrierea în vederea participării la ateliere). Cei mici vor avea ocazia să picteze pe apă, lemn, tricouri, puzzle 3D, ceramică și să descopere tehnica quilling. De asemenea, pot alege dintre ateliere de Window Color, Atelier de Îngeri pictați pe lemn, Atelier Măști magice, Atelier Brelocuri fistichii, Atelier de Face Painting.
*Prețul atelierelor variază între 5 și 25 lei.
În Grădina Bounty Fair vă așteaptă JuxiMagic cu spectacolele interactive pentru copii – Rita Gărgărița, prietena mea (sâmbătă, ora 17:00) și Măseluța Dodoluța (duminică, ora 17:00).
În esență, evenimentul se adresează iubitorilor de design, căutătorilor de educație creativă şi amatorilor de produse originale, lucrate cu atenţie pentru detaliu şi multă pasiune!
Data: 7 - 8 iulie 2018
Program: 10:00 - 20:00
Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti
Intrare: OFERTĂ specială pentru ultima ediție a verii: 1+1 gratis. Așadar, vino însoțită de cel mai bun partener de shopping creativ și veți plăti împreună 8 lei.
Copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.
Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul de pe Facebook: https://goo.gl/7FgMHP
Iar despre ateliere pe site-ul: https://goo.gl/kBJtXV


În picioarele goale
Aflat deja la a treia ediție, Picnicul Social Moms „În picioarele goale” a devenit o tradiție.
Anul acesta va avea loc în data de 7 iulie, la Roaba de Cultură@Parcul Herăstrau
și înseamnă: ateliere creative și jocuri, muzică, sport, spectacole de teatru, expoziții, concursuri. 
Toate pregatite cu un singur scop: încurajarea celor mici de a explora lumea din jurul lor și de a le stimula creativitatea și autonomia, dar și a părinților de a-i susține în a descoperi și a experimenta singuri.
Participarea la picnic și la toate atelierele organizate în zonele de entertainment va fi gratuită atît pentru copii, cît și pentru părinți.
Pagina de inscriere: https://bit.ly/2Iq9AGI
Evenimentul facebook: https://www.facebook.com/events/1911769259116305/



Vacanța de vară cu Excelsior
În perioada 6 iulie - 5 august 2018, bucureștenii sunt invitați să își petreacă serile de weekend în Parcul Orășelul Copiilor din sectorul 4, în cadrul programului „Vacanța de vară cu EXCELSIOR”
În serile de sâmbătă și duminică, spectatorii vor putea urmări pe scena amenajată în Orășelul Copiilor spectacole de teatru, momente coregrafice, concerte și numere de magie. De vineri până duminică, începând cu ora 21:00, unele dintre cele mai îndrăgite titluri ale cinema-ului românesc vor fi proiectate în aer liber – prilej pentru cei mari de a se reîntâlni cu filmele care le-au colorat copilăria, dar și o ocazie pentru cei mici de a descoperi personaje și povești cuceritoare.

Programul din weekend-ul 6-8 iulie 2018
Vineri, 6 iulie
21.00 - Pistruiatul, regia Francisc Munteanu (film artistic)
Sâmbătă, 7 iulie
17.00 - Deschidere eveniment, prezentator Ovidiu Ușvat
17.05 - Habarnam zboară cu balonul, Trupa Istețilă (spectacol de teatru)
17.50 - Concurs cu premii
17.55 - Miți și Riți, Trupa Gestual Art (spectacol de teatru)
18.15 - Magie cu cel mai înalt magician din lume Antonio
18.45 - Emilia Mușală - prințesa copiilor
19.00 - Emisiune spectacol TVH
21.00 - Amintiri din copilărie, regia Elisabeta Bostan (film artistic)

Duminică, 8 iulie
18.00 - Deschidere eveniment, prezentator Tudor Pîrvu
18.05 - Țărăncuța cea isteață, Trupa Gestual Art (spectacol de teatru)
18.35 - Aventurile lui Cepelică, Trupa Istețilă (spectacol de teatru)
19.10 - Școala de balet Jaqueline
19.25 - Să învățăm magia, cu magicianul Theo
20.15 - Concert Lino Golden
21.00 - Alo, aterizează străbunica!, regia Nicolae Corjos (film artistic)

Programul fiecărui weekend al Vacanței de vară cu Excelsior din perioada 6 iulie - 5 august poate fi urmărit pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/Teatrul-Excelsior-Bucuresti.

No comments:

Post a Comment

Comentarii