Monday, April 2, 2018

Au început înscrierile pentru Asaltul lupilor



Pregătește-te de „Asaltul Lupilor”!
Ediția a V-a promite obstacole inedite, oameni de calitate și distracție. Ești pregătit?

Cursa cu obstacole & mud „Asaltul Lupilor” a ajuns la cea de-a V-a ediție. În weekendul 9-10 iunie, amatorii de senzații tari, noncomformiștii și iubitorii sportului sunt așteptați la linia de start a celui mai provocator eveniment sportiv programat a se desfășura la Phoenix Extreme Park, în Cernica

Competiția „Asaltul Lupilor” este deschisă tuturor persoanelor cu vârste cuprinse între 4 și 99 de ani, pentru că dincolo de performanță și de trecerea liniei de finish, evenimentul este despre testarea propriilor limite, petrecerea timpului în natură și legarea de noi prietenii. Ca o noutate, anul acesta este introdusă „Asaltul Lupilor Beast” - cursa competitivă pentru cei care doresc să își testeze limitele.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, de cinci ani, peste 4.000 de persoane acceptă provocarea lansată de asociația Non Profit RunCorp și se înscriu în cursa cu obstacole and mud „Asaltul Lupilor”. Părinți și copii, tineri și vârstnici, din medii profesionale diferite și cu istoric educațional divers, sunt așteptați și în acest an în perioada 9-10 iunie să participe la cursa cu obstacole din Phoenix Extrem Park Cernica. De la stația de metrou Anghel Saligny, organizatorii vor asigura transportul cu microbuze programate a pleca din 30 în 30 de minute.

Mai mult decât o competiție

Cursa cu obstacole „Asaltul Lupilor” este un eveniment sportiv menit să provoace limitele concurenților și în același timp să fie o sursă de distracție și de socializare. Nu există limită de timp, depinde doar de participant cât îi va lua să treacă peste obstacole, noroi, gheață și poate chiar și foc.

„Asaltul Lupilor este o competiție sportivă inovativă în România, un brand 100% românesc și cursa cu obstacole cu cel mai mare număr de participanți de la noi din țară. Iată că am ajuns la cea de-a V-a ediție și cred eu că motivul pentru care este un eveniment atât de iubit constă în faptul că a mutat atenția de pe performanță sau atingerea unui record, pe petrecerea unui timp de calitate în natură, în familie, pe socializare, pe lucrul în echipă, pe testarea propriilor limite. E adevărat că toate cursele sunt solicitante, că am gândit obstacole diverse, menite să provoace din punct de vedere fizic și psihic, însă scopul nu trebuie să fie trecerea liniei de finish cât mai rapid, ci experientele traite impreuna și bucuria depășirii unui obstacol”, a declarat Christian Nistor, fondatorul „Asaltul Lupilor”.

Pe parcursul traseului de șase kilometri, participanții vor avea ocazia de a-și testa capacitățile fizice și psihice. Concurenții, invidual sau în echipe de minim 3 membri, se vor confrunta cu scări suspendate, fumigene, gropi cu apă și noroi, tunele subterane și cu multe alte obstacole, naturale sau artificiale, gândite de organizatori. Pentru a ajunge la linia de finish, concurenții vor avea nevoie în primul rând de determinare și de dorința de a se bucura de cursă. Organizatorii amintesc însă că la fel de importante rămân echipamentele din timpul întrecerii, precum și hainele de schimb de după concurs.

Trei curse, pentru toate vârstele 


Expresia „vă așteptăm cu mic cu mare” n-a fost niciodată mai adevărată. Evenimentul se adresează atât persoanelor fizice care sunt în căutarea de noi provocări, familiilor care vor să petreacă mai mult timp în natură, cât și companiilor care doresc să organizeze un team building menit să întărească relațiile dintre angajați și să eficientizeze munca în echipă.

Așadar, în funcție de vârstă, dar și de capacitățile fizice ale fiecăruia, doritorii pot opta pentru trei curse.
Astfel, sâmbătă, 9 iunie, va avea loc cursa destinată familiilor „Asaltul Lupilor Family” și „Asaltul Lupilor Beast” - cursa competitivă pentru cei care doresc să își testeze contra-cronometru rezistența fizică și psihică. 
Duminică, 10 iunie toți participanții sunt așteptați la cursa necompetitivă „Asaltul Lupilor”

În funcție de cursa aleasă, și condițiile de participare diferă. Astfel, la cursa „Asaltul Lupilor” se poate participa fie individual, fie în echipe de minim trei persoane. De asemenea, în cadrul acestei curse există posibilitatea de organizare de acțiuni de tip team-building pentru firme. În ceea ce privește cursa „Asaltul Lupilor Beast” participarea este individuală. Iar la cursa „Asaltul Lupilor Family Mud Race” participarea se face în familie, participând minimum un părinte și un copil.

Înscrierile se fac online de pe site-ul evenimentului www.AsaltulLupilor.ro, data limită de înscrieri este 31 mai. Prețurile variază in funcție de cursa aleasa, data înscrierii si numarul de participanti dintr-o echipa.

Evenimentul este organizat de Asociația Non Profit RunCorp, un promotor al vieții active, fair play-ului și stilului de viață sănătos. Cursa cu obstacole & mud este sustinuta de: GNC Romania, Algernon, Happy Gym, Decathlon, Edu Educational și Phoenix Extreme Park, avand ca partener media principal Rock FM si DaVinci Learning.
B24Kids este partener media la evenimentul sportiv.

No comments:

Post a Comment

Comentarii