Thursday, November 16, 2017

Weekend 17-18-19 noiembrie 2017, program pentru copii și părinți

VINERI 17 NOIEMBRIE 2017

GARGANTUA - PREMIERĂ 
după "Gargantua și Pantagruel", regia Horia Suru
Vineri, 17 noiembrie, 19.00
Teatrul Excelsior, Sala Mare
Cu: Alexandru Petcu, Alexandru Popa, Ana Guran, Ana Udroiu, Andrei Bibire, Dan Clucinschi, Dan Pughineanu, Dana Marineci, Loredana Cosovanu, Mara Oprea, MihaelaTrofimov, Mircea Alexandru Băluță, Oana Predescu, Sandra Ducuță, Ștefan Huluba, Vlad Galer
Rândul 1 – Rândul 5 – 35 lei Acces General
Rândul 6 – Rândul 10 – 30 lei Acces General/ 16 lei elevi/studenți/pensionari
Rândul 1 – Rândul 4 – 30 lei Acces General/ 16 lei elevi/studenți/pensionari


Viața plictisitoare și preaplină a visătorului François
spectacol de teatru
inspirat din „Gargantua și Pantagruel” a domnului Rabelais
la teatrul Excelsior
pe 16 și 17 noiembrie, de la ora 19:00
Acum aproape o jumătate de mileniu, un François, renumit ca Rabelais, dădea posterității o carte dedicată Omului pus în lumina umanismului, o carte care, ieșind de sub tipar, ieșea din toate tiparele. Din preaplinul fanteziei și nicidecum din plictiseală, regizorul Horia Suru s-a lăsat inspirat de poveștile nemaiauzite și cât se poate de adevărate plăsmuite de marele autor francez, acum cinci secole și, împreună cu 15 tineri actori - visători îndrăzneți și bufoni de cursă lungă -, a pornit în aventura de a spune o poveste despre noi, cei de ieri și de azi sau, astfel spus, a pornit în căutarea Necunoscutului. Așa a apărut Viața plicticoasă și preaplină a visătorului François, un eseu nonverbal, muzical - coregrafic, al cărui protagonist este, după cum anunță și titlul, François – un personaj-oglindă care se declină la toate persoanele.

Hîrtii jucării
Teatrul din Podul Meu vine la Podul lui Sfredeluş şi la Clubul Miruna după cum urmeaza
Vineri 17 noiembrie ora 19 la Podul lui Sfredeluş
un spectacol pentru copii 1-3 ani
Numele meu e Fâş Fâş. Sunt o hârtie mică. Stau la locul meu şi mă plictisesc. Atâţia copii în jur şi eu stau singură şi cuminte în cutie. O să evadez şi o să mă joc aşa cum ştiu eu. O să mă transform într o mulţime de jucării, una mai năstruşnică decât alta. O să îi fac pe copii să râdă şi o să stau mereu în prejma lor. Vreau să vină cât mai mulţi prieteni...
Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in programe de educație timpurie, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si todderilor.
Varsta 1 - 3 ani
Pret 50 Ron/copil, parintii nu platesc.
Locaţie @ Podul lui Sfredeluş, Str. Drumul Sării nr. 84, vineri 17 noiembrie ora 19
inscrieri.podulluisfredelus@gmail.com telefon: 0755.11.55.36

SÎMBĂTĂ 18 NOIEMBRIE 2017

Albă ca Zăpada
Spectacol de teatru pentru copii
Teatrul Țăndărică la Grand Cinema & More
18 noiembrie
Punguța cu doi bani
spectacol de operă pentru copii
prima producție din ”trilogia creangă 180”
la Opera comică pentru copii
Sala UnterGrant, intrare grădină
ora 10.00 și 12.00
informații și bilete aici

Degețica
spectacol de teatru pentru copii
adaptare deAurel Mitran, regia Aurel Mitran
sîmbătă, 18 noiembrie, ora 11.00
Teatrul Excelsior, Sala Mare
Degeţica, născută dintr-o floare de nufăr din dorinţa fierbinte a Mamei, pecând se afla la joacă, este purtată de vânt împreună cu prietenii ei Buburuza, Libelula şi Fluturel, toţi încercând să se ascundă de Domnul Broscoi. Însă Degeţica se rătăceşte şi ajunge în ţara de sub pământ a Şobolului şi a Mătuşii Şoarece, de unde este salvată de Rândunică, cea pe care fetiţa nu o lăsase să moară. Împreună ajung în împărăţia Luminii, unde îl va întâlni pe ursitul său, Prinţul Spiriduşilor, pe prietenii de care s-a pierdut, dar şi pe Mama sa.
Cum poate schimba lumea dorinţa unei mame? Cum poate schimba lumea o făptură atât de mică, jucăuşă şi inocentă cum este Degeţica? Ţinutul copilăriei nu-şi pierde nicicând misterul, indiferent de vârstă. Trebuia să redescopere cineva povestea Degeţicăi şi s-o conjuge la timpul prezent. Din clasorul cu amintiri, Aurel Mitran a scos la lumina această istorioară. A şters-o puţin de pulberea timpului, a rescris-o şi a pus-o înscenă cu neastâmpăr, umor şi fantezie.
Cu: CiprianCojonel, Corina Dragomir, Anne Marie Ziegler, Veronica Popescu, OanaTofan, StelianMilu, Tudor Pîrvu, Marian Rădulescu, MihaelaCoveșanu, OvidiuUșvat
Durata spectacolului: 1h 
Recomandare de vîrstă: 3+
Preț: 10 lei pentru grup organizat (preţul nu include transportul)
Individual: 16 lei copii, 24 lei adulţi

#EMOJIPLAY
Spectacol de teatru coregrafic de Gigi Căciuleanu
Ora 19.00
Teatrul Excelsior, Sala Mare
Cu: Ana Vișan, Irina Strungăreanu, Adrian Nour, Alexandru Călin
în alternanță cu Bianca Bor și Vlad Troncea
Pus în scenă de cunoscutul coregraf și dansator Gigi Căciuleanu, #EmojiPlay îmbină limbajul tri-dimensional (cel al dansActorilor) cu vizuala lume bi-dimensională a emoticoanelor. Pe zi ce trece suntem invadaţi de simboluri şi abrevieri de tot felul. Emoţiile sunt re-codificate în imagini stilizate şi/sau concentrate în doar câteva litere. Spectacolul aduce, așadar, în prim plan transformarea comunicării clasice într-un cumul de semne universal recognscibile, prin intermediul unui limbaj codificat: cel corporal, cel al imaginilor (precum sunt Emoji-urile) sau cel al abrevierilor atât de folosite astăzi.
Durata spectacolului: 1h
Recomandare de vîrstă: 12+
Preț: 30 lei preț întreg, 16 lei elevi, studenți și pensionari, grup organizat


Stil vestimentar pentru adolescenți (minim 12 ani)
La Fundația Calea Victoriei
Din 18 noiembrie, 1 atelier de 3h
Cost: 110 lei, 100 lei (card fidelitate)
Vom discuta, la atelierul nostru, despre schimbările care apar în viața unui adolescent, nevoia de reinventare a stilului vestimentar, dorința de a nu mai fi considerat copil, nevoia de exprimare prin vestimentație și accesorizare.
află mai multe

Povești magice românești
după basme românești
cu Marian Râlea
la Tearul Odeon, Sala Studio
ora 18.00
Producție a Fundației Abracadabra

Magicianul trăsnit
Spectacol de magie pentru copii
la Teatrul de Magie
ora 11.00
bilete aici
Littleimpro
Spectacol de improvizație pentru copii
la Clubul Țăranului
ora 17.00Gărgărița morocănoasă
Sâmbătă, 18 noimbrie, ora 11.00, Tăpușele vă invităm la spectacolul „Gărgăriţa morocănoasă”, după cartea cu acelaş nume scrisă de Eric Carle, vârsta recomandată 2-6 ani.
Gărgăriţa morocănoasă încă nu ştie să spună „te rog” sau „mulţumesc”, nu împarte lucrurile cu ceilalţi, este cam lăudăroasă şi se crede mai puternică decât oricine. Oare e bine să se poarte aşa? Această poveste antrenantă ne arată cât de important este modul în care ne purtăm unii cu alţii.
Cost bilet: 50 lei de copil. (părinţii nu plătesc)
Cel de-al doilea copil al familiei are reducere 50%.
Adresa: PuroBiostrada Ion Câmpineanu 20, sector 1, Bucureşti.
Înscrieri: rusunicoleta3@gmail.comtapusele@gmail.com
Telefon: 0747 702 284, 0723 466 013.

Dănilă Prepeleac
spectacol pentru copii
organizat de MiniArtShow by Ioana Ginghină
sîmbătă 18 noiembrie, ora 11.00
la Teatrul Elisabeta
spectacol recomandat copiilor cu vîrsta de peste 4 ani

Salvează Planeta Albastră
Întâlnire cu Dodi și Roni
la Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”
Sala Multimedia
sîmbătă 18 noiembrie, ora 11.00
pentru copii cu vîrste de 4-9 ani


Aventura piticilor
Aventura piticilor este un film plin de aventură şi umor. Filmul spune povestea lui Chloe, care împreună cu mama sa, Catherine, se mută într-o casă gotică cu o ciudată colecție de pitici de grădină.
După întoarcerea de la școală, Chloe și vecinul ei Liam descoperă că piticii de grădină sunt vii. Ei protejează planeta de amenințarea monstruleților numiți Troggs, care au invadat casa venind dintr-o altă lume. Chloe, Liam şi piticii de grădină vor începe lupta împotriva monstruleților pentru a salva lumea.
Cinema Elvire Popesco vă invită la film, sâmbătă şi duminică, ora 11:00.
Proiecţia va rula în varianta dublată şi este recomandată +6 ani.
Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pe www.elvirepopesco.r

Spectacol de magie
Magicianul Verdini sărbătoreşte 10 ani de magie printr-un turneu naţional. Sâmbătă 18 noiembrie, de la ora 14:00, la cinema Elvire Popesco, sunteţi invitaţi să vedeţi live magia adevărată!
Un spectacol fantastic, viu, plin de imaginaţie şi entuziasm. O să visaţi, o să râdeţi cu lacrimi, o să vă bucuraţi şi o să deveniţi mai buni, mai curajoşi şi mai frumoşi. Împreună veţi aduce imaginaţia pură a copilăriei şi visele colorate ale celor maturi.
Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pe www.elvirepopesco.r

DUMINICĂ 19 NOIEMBRIE 2017

Ursul păcălit de vulpe
Spectacol de teatru pentru copii
Teatrul Țăndărică la Grand Cinema & More
19 noiembrie
Punguța cu doi bani
spectacol de operă pentru copii
prima producție din ”trilogia creangă 180”
la Opera comică pentru copii
Sala UnterGrant, intrare grădină
ora 10.00 și 12.00
informații și bilete aici

Tărîmul poveștilor
un spectacol de Stelian Milu
duminică, 19 noiembrie, ora 11.00
Teatrul Excelsior, Sala Mare
Cu: Cosmina Dobrotă, Annemary Ziegler, Tudor Pîrvu, Stelian Milu, Marian Rădulescu, Emilian Mârnea, Ciprian Cojenel, Iulia Vasilescu, Jassmine Cristina Glodeanu, Silvana Ionescu
Personajele acestui tărâm sunt cei mai îndrăgiţi eroi şi eroine din basme: Motanul Încălţat, Rapunzel, Cenuşăreasa, Frumoasa Adormită, Albă ca Zăpada, Alladin şi Jasmine, Hansel şi Gretel, Crăiasa Zăpezii. Cu ajutorul lor aflăm că binele învinge întotdeauna răul, dar pentru asta ai nevoie de răbdare şi perseverenţă. Spectacolul ilustrează, cu ajutorul poveştilor copilăriei, lupta dintre bine şi rău prin aducerea în prim plan a învăţăturilor primite de la părinţi şi bunici.
Durata spectacolului: 1h 20 min 
Recomandare de vîrstă: 3+
Preț: 10 lei pentru grup organizat (preţul nu include transportul)
Individual: 16 lei copii, 24 lei adulţi

Magicianul trăsnit
Spectacol de magie pentru copii
la Teatrul de Magie
ora 11.00
bilete aici

NOIpovești.ro
lansarea oficială a site-ului de povești
la Mansarda Cărturești Verona
ora 12.00
din program:
1. Atelier de gătit... tocăniță de povești
2. Ce poți face cu două cuvinte
mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului

Peștișorul de aur
Duminică, 19 noiembrie, ora 11.00, Tăpușele vă invită la spectacolul- atelier “Peştisorul de aur”, recomandat copiilor cu vârste între 2-6 ani.
N-aţi prins încă un peşte de aur ? Atunci vă invităm la spectacolul nostru de unde veţi pleca fiecare cu câte unul făcut chiar de voi. Suntem siguri că după acest spectacol veţi trage câteva concluzii şi nu veţi repeta greşelile pe care le-au făcut personajele.
Spectacol de umbre.
Vă aşteptăm cu drag!
Cost bilet: 50 lei de copil. (părinţii nu plătesc)
Cel de-al doilea copil al familiei are reducere 50%.
Adresa: Gradiniţa Waldorf Christophori din Bucureşti, sector 1,
str. Puţul cu Plopi nr 8.
Înscrieri: rusunicoleta3@gmail.comtapusele@gmail.com
Telefon: 0747 702 284, 0723 466 013.


Poveștile pietrelor
Duminică, 19 noiembrie, ora 11.00, Tăpușele vă invită la spectacolul-atelier “Poveştile pietrelor”, vârsta recomandată 0-4 ani.
Un spectacol senzorial prin care ne propunem să le aducem celor mici cât mai multe informaţii nonverbale despre pietre. Textura, culoare, asemănare, sunet, joc. Împreună cu George Turliu, care va asigura live coloana sonoră a spectacolului, vă aştept să ascultăm poveştile pietrelor! După spectacol o piatră te aşteaptă s-o personalizezi.
Cost bilet: 50 lei de copil. (părinţii nu plătesc)
Cel de-al doilea copil al familiei are reducere 50%.
Adresa: Puro&Biostrada Ion Câmpineanu 20, sector 1, Bucureşti.
Înscrieri: rusunicoleta3@gmail.comtapusele@gmail.com
Telefon: 0747 702 284, 0723 466 013.

Hîrtii jucării
Teatrul din Podul Meu vine la Podul lui Sfredeluş şi la Clubul Miruna după cum urmeaza
Duminică 19 noiembrie ora 18 la Clubul Miruna
un spectacol pentru copii 1-3 ani
Numele meu e Fâş Fâş. Sunt o hârtie mică. Stau la locul meu şi mă plictisesc. Atâţia copii în jur şi eu stau singură şi cuminte în cutie. O să evadez şi o să mă joc aşa cum ştiu eu. O să mă transform într o mulţime de jucării, una mai năstruşnică decât alta. O să îi fac pe copii să râdă şi o să stau mereu în prejma lor. Vreau să vină cât mai mulţi prieteni...
Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in programe de educație timpurie, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si todderilor.
Varsta 1 - 3 ani
Pret 50 Ron/copil, parintii nu platesc.
Locaţie @ Clubul Miruna, Str. Traian nr. 160, Sector 2, duminică 19 noiembrie ora 18
e-mail : teatruldinpodulmeu@gmail.com
tel. 0723 147 216, 0766 423 297


Aventura piticilor
Aventura piticilor este un film plin de aventură şi umor. Filmul spune povestea lui Chloe, care împreună cu mama sa, Catherine, se mută într-o casă gotică cu o ciudată colecție de pitici de grădină.
După întoarcerea de la școală, Chloe și vecinul ei Liam descoperă că piticii de grădină sunt vii. Ei protejează planeta de amenințarea monstruleților numiți Troggs, care au invadat casa venind dintr-o altă lume. Chloe, Liam şi piticii de grădină vor începe lupta împotriva monstruleților pentru a salva lumea.
Cinema Elvire Popesco vă invită la film, sâmbătă şi duminică, ora 11:00.
Proiecţia va rula în varianta dublată şi este recomandată +6 ani.
Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pe www.elvirepopesco.r

No comments:

Post a Comment

Comentarii