Monday, November 6, 2017

Gașca Zurli a încheiat turneul ”Hai la masă!”

Gașca Zurli a încheiat, cu spectacolul de la Baia Mare, turneul “Hai la masă!”. 12 orașe s-au aflat pe harta celui mai nou spectacol ce poartă semnătura Mirelei Retegan, început în urmă cu o lună, la Brașov. Cele 12 spectacole din turneul "Hai la masă!" au reușit să fie, de altfel, sold out într-un timp record - anunță organizatorii.

Zeci de mii de inimi care au bătut în ritmul Zurli, zeci de mii de porții din supa invizibilă pregătită de Bucătărașul Zurli, zeci de mii de oameni care au aflat ingredientul secret al Bucătărașului – dragostea, o avalanșă de emoții, scene impresionante și jocuri de lumini, mii de kilometri parcurși pentru a așeza pe fețele copiilor din România cele mai frumoase zâmbete.
Suntem fericiți și recunoscători pentru șansa fantastică de a ne întâlni cu atâția copii. Le mulțumesc părinților din toată țara care vin la spectacolele noastre ca la o sărbătoare în familie. Le mulțumesc tuturor celor implicați în organizare, partenerilor care ne-au susținut și sponsorilor care au fost umăr la umăr cu noi. Deja punem la cale turneul din primăvară cu o poveste nouă, frumoasă și plină de învățăminte, a declarat Mirela Retegan, fondatorul Zurli.
Gașca Zurli reuşeşte să adune la spectacole zeci de mii de părinţi şi copii, a umplut Sala Polivalentă din Cluj Napoca la începutul lunii octombrie, devenind primul artist român care reușește acest lucru. Sala Polivalentă din Craiova și Sala Palatului sunt doar câteva din cele mai mari săli de spectacol din țară pe care Gașca Zurli le-a umplut în ultimul an, şi a adunat de 1 iunie 2016 peste 10.000 de oameni la Palatul Știrbey, fără nici un alt nume pe afiş.




No comments:

Post a Comment

Comentarii