Thursday, October 1, 2015

Zurli dă pupici de noapte bună


Gașca Zurli a pornit în turneu în toată țara cu cel mai nou spectacol al său, "Vreau pupic de noapte bună".

Fetița Zurli, Clopoțel, Zdrăngănel, Truli, Yuppy, Tanti Prezentatoarea și Zâna Bună le dau întâlnire tuturor prietenilor din București duminică, 18 octombrie, la ora 11.00, la Palatul Național al copiilor, într-un spectacol plin de culoare și voie bună.

"Vreau Pupic de noapte bună" este un spectacol despre cum putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă. Trezitul dimineața, spălatul pe dinți, îmbrăcarea pentru școală sau grădiniță și momentul de dinainte de culcare sunt de cele mai multe ori precedate de luuungi discuții și negocieri. Și cu cât părinții devin mai nerăbdători și mai nervoși cu atât mai puternică e încăpățânarea celui mic. Noi știm cum să transformăm aceste momente în clipe amuzante îmbrăcând în joacă fiecare acțiune: Hai scoala-te, ridică-te, trezește-te se pot spune în foarte multe feluri. Dimineața dă startul întregii zile și noi alegem să o începem frumos, cu cântec, joc și voie bună iar seara o închidem cu afecțiune, căldură și atenție. În spectacolul "Vreau Pupic de noapte bună" îi învățăm pe părinți cum să obțină asta jucându-se cu copiii lor și nu enervându-se.

Programul complet al spectacolelor și detalii găsiți pe site

Biletele se găsesc la casieria Palatului Național al Copiilor de luni până vineri între orele 12:00-18:00, sâmbăta între orele 12:00-14:00, detalii la telefon: 021/330.2277 și la magazinele partenere Eventim. Prețul biletelor variază de la 40 la 100 de lei.

No comments:

Post a Comment

Comentarii