Friday, October 2, 2015

Concursul Musica Mundi la Boem Club


 

Şcoala de Muzică Boem Club organizează în perioada 24 octombrie – 1 noiembrie 2015 ediţia a III-a a Concursului Musica Mundi. Concursul va avea lor la unul dintre cele 3 sedii ale Şcolii de Muzică Boem Club din Bucureşti (Boem Club Dorobanţi - Intrarea Bitolia nr. 65, sector 1, Piaţa Dorobanţi).

Noutatea ediţiei a III-a a Concursului "Musica Mundi" este faptul că anul acesta competiţia se adresează doar cursanţilor copii, adolescenţi şi adulţi care studiază muzica (pian, chitară, canto, vioară, violoncel, saxofon, clarinet) în cadrul Şcolii de Muzică Boem Club.

Vârsta minimă a participanţilor este de 4 ani, iar limita superioară de vârstă nu există. Competiţia este organizată de Şcoala de Muzică Boem Club. Juriul ediţiei a III-a va fi alcătuit din profesori specializaţi în predarea instrumentului respectiv şi muzicieni.



Gala Premianţilor Musica Mundi va avea loc într-un cadru festiv, iar premiile vor consta în vouchere, partituri, instrumente muzicale, burse de studiu şi de merit.

În cifre: 

La prima ediţie, Concursul Musica Mundi a numărat 800 de spectatori, 160 de participanţi şi 50 de premianţi. Ediţia de anul trecut a reunit aproximativ 1000 de spectatori, 200 de concurenţi din Bucureşti şi din alte judeţe şi peste 70 de câştigători, fiind o competiţie care a avut un succes răsunător. Anul acesta se estimează că vor participa 200 de concurenţi, toţi cursanţi Boem Club de toate vârstele.

Scopul Concursului “Musica Mundi” de anul acesta este popularizarea în rândurile cursanţilor Boem Club copii, tineri şi adulţi a cântatului la un instrument sau cu vocea şi încurajarea de a-şi dezvolta aptitudinile şi abilităţile muzicale, indiferent de vârstă sau nivel de cunoştinţe.

Înscrierile se vor derula în perioada 12-17 octombrie 2015 la sediile Şcolii de Muzică Boem Club.

B24Kids se numără printre partenerii media ai Concursului Musica Mundi anunţaţi până acum, alături de Agentia de presa Amos News, Ziarul Ultima Ora, PR Wave, www.autentici.ro, www.suntpitic.ro, The Roumania Journal.

No comments:

Post a Comment

Comentarii