Wednesday, March 11, 2015

Concurs pentru încă o premieră la Teatru la Cinema


Teatru la Cinema, recentul proiect cu spectacole de teatru pentru copii - sâmbătă şi duminică dimineaţa, şi adulţi - vineri, sâmbătă şi duminică seara, propune pentru cei mici o premieră în weekendul ce vine. Mai precis sâmbătă 14 martie, începând de la ora 11.00, micii spectatori pot vedea la Movieplex din Plaza România spectacolul de teatru interactiv pentru copii Alladin și lampa fermecată. Spectacolul este inspirat de celebra poveste orientală, pe care o aduce în scenă, timp de 45 de minute.

CONCURS: Câștigă o invitație dublă, din cele 2 pe care le avem de dat, la spectacolul Alladin și lampa fermecată de sâmbătă, 14 martie, ora 11.00, la Movieplex.
Răspunde cum ţi-e mai comod, fie într-un comentariu pe blog, fie pe pagina de Facebook, dacă ai citit micuţului tău povestea orientală sau măcar o adaptare a ei. (Nu este probă eliminatorie, răspunsul poate fi şi negativ.) Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi mâine, joi, la prânz.

Condiţie obligatorie, însă, este ca după anunţarea câştigătorilor mâine, joi, pe la prânz (maxim ora 14.00), să îmi trimiteţi repede un email de confirmare pe adresa blogului sau mesaj privat pe pagina de Facebook, cu numele real. Nu pot trimite la Movieplex pe lista de invitaţi pseudonime, ci doar nume reale. Şi trimit aceste nume cel târziu joi la ora 16.00.

Succes!

PS: Da, duminică este Littleimpro, de la ora 11.00, la Movieplex.
Distracţia continuă şi este foarte molipsitore! Mergeţi şi acolo, dacă nu aţi ajuns încă!

STOP JOC!
Este joi, ora 13.00, iar lista participanților la concurs este aceasta:
1. Cornelia Buică (comentariu pe blog)
2. Mami de Rareș (comentariu pe blog)
3. Teodora (comentariu pe blog)
4. Dan Găină (comentariu pe blog)
5. Anamaria Ștefania Mocanu (comentariu pe blog)
6. Anca Anca (comentariu pe pagina de Facebook)
7. Teodora Găină (comentariu pe pagina de Facebook)

Tragerea la sorţi cu Random.org: numerele 3 şi 7 din lista de mai sus, adică Teodora (care a comentat de pe cont anonim pe blog) şi Teodora Găină (comentariu pe pagina B24Kids de pe facebook).


Rugăminte, aşa cum vă spuneam şi la condiţiile jocului: aştept un email sau mesaj privat cu numele real, din buletin cât mai repede, ca să pot anunţa la Movieplex numele invitaţilor.

A doua rugăminte - pentru că observ că ambele invitaţii au fost câştigate de câte o Teodora, vă rog, dacă e vorba de aceeaşi persoană, să mă anunţaţi, ca să mai fac o nouă tragere la sorţi pentru a doua invitaţie.

Mulţumim şi vă mai aşteptăm la concursurile B24Kids!

7 comments:

  1. Buna ziua,

    Nu am citit povestea, dar am vizionat desene animat!

    Cornelia Buica

    ReplyDelete
  2. Ne place tare Alladin!
    Teodora

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melinte Teodora, vin cu micutul meu Andrei

      Delete
    2. Felicitari si vizionare placuta sambata la spectacol! :)

      Delete
  3. Alladin e una din preferatele noastre.

    ReplyDelete

Comentarii