Wednesday, March 11, 2015

Momo la Clubul de lectură al puştilor

ArtelierD propune pentru weekendul ce vine clubul de lectură al puștilor și cursul muzical de engleză. Detalii mai jos:

Clubul de lectură al puştilor, pentru 6-12 ani
Sâmbata 14 martie, ora 11, la Grow Up,
citim si discutam despre MOMO, de Michael Ende. Dar si despre timp vom sta de vorba- ce este, pentru ce avem si pentru ce nu avem timp si cum putem face rost de mai mult.

“Ceea ce stia sa faca micuta Momo ca nimeni altul era: sa asculte. Poate ca unii cititori vor spune ca asa ceva nu-i nimic deosebit, orisicine stie sa asculte. Este însa o eroare. Numai foarte putini oameni stiu cu adevarat sa asculte. Iar modul cum stia Momo sa asculte era cu totul fara seaman.”

Romanul MOMO este una dintre marile carti ale secolului XX. O poveste plina de vizionarism si adevaruri tulburatoare despre noi si epoca noastra si goana ei dupa timp.
In spatele unei povesti simple, Michael Ende se foloseste de fantastic si simbolism pentru a aborda teme si probleme spinoase ale lumii reale, precum natura si importanta timpului, puterea povestilor, a prieteniei, compasiunii si valoarea lucrurilor mici dar importante care fac viata frumoasa.

Durata: o ora si jumatate. 30 lei/sesiune.

Duminică 15 martie, ora 10, la cursul muzical de engleza Let’s Play English de laGrow Up, spunem o poveste muzicala despre Omi, omida care visa sa aiba aripi. In partea a doua, inchipuim o omida, creativ. Activitate pentru 2-4 ani, la care participa si parintii. Durata: o ora. 40 lei/lectie.

Participarea se face pe baza de rezervare la una dintre adresele: artelierd@yahoo.com sau artelierdproiecte2012@gmail.com

B24Kids este partener media pentru activităţile ArtelierD, alături de Melc Codobelc, Gokid.ro, Agenda Culturală pentru Copii.

Grow Up Kindergarten,
str Randunelelor nr. 13 (intre Biblioteca Nationala si Piata Alba Iulia, in zona statiei Lucian Blaga), sector 3.

No comments:

Post a Comment

Comentarii