Thursday, February 5, 2015

Programul Lumea lui Momo în weekendul ce urmează

Lumea lui Momo propune o serie de evenimente interactive pentru copii în acest weekend. Iată-le mai jos.

Atelier de modelaj-colaj cu plastilină, sâmburi, semințe și povești pentru copii de 2-3 ani

Sâmbătă 7 februarie 2015, ora 11.00
atelier pentru copii și părinți deopotrivă
cu Andreea Ștefan

Vă invităm într-o poveste în care vom compune iarna așa cum o trăim și ne place: putem trece de la mănuși, la fulgi de zăpadă, la nas ros' la oameni de zăpadă sau o sanie săltăreață.


Atelier de creat păpusi imaginate de copii

Sâmbătă 7 februarie 2015, ora 11.30
grupă de vârstă 4-10 ani
instructor: Oana Bernecher

În cadrul atelierului „Casa Papusilor”, început în urmă cu 2 săptămâni, avem o sesiune specială în care vom crea-confecționa păpuși, o familie sau câțiva prieteni așa cum și le imaginează fiecare.

Copiii sunt invitați să își facă singuri desenul pe hârtie al păpușii (poate fi la fel de bine și un animal/figurină), vor scotocii prin cutiile cu nasturi, panglici, ațe, pânze colorate, înflorate, indungate sau chiar îmbulinate, având șansa să creeze exact ceea ce își imaginează.


Aventurile lui Hermann - un spectacol educativ, interactiv și plin de imaginație

Sâmbătă 7 februarie, ora 11.00
Movieplex Cinema (Mall Plaza)
recomandat copiilor de la 4 ani+
Adaptarea romanului lui Michael Ende „Lungul drum către Santa Cruz”,
cu Antoaneta Zaharia (actriță a Teatrului Odeon) și Clara Flores (actriță a Teatrului Toma Caragiu din Ploiești)
adaptare și regie Antoaneta Zaharia
producție Lumea lui MOMO/ MOMOLINO

E clar Hermann nu mai vrea la școală!! Și totuși într-o zi mohorâtă de luni, Hermann o pornește către școală. Și când te gândești că ar fi atâtea feluri în care și-ar putea petrece frumoșii și prețioșii ani ai copilăriei, în loc să-și piardă vremea cu atâta învățătură! Și, la urmă urmelor, ce rost ar mai avea să rămână acasă ori să se mai ducă la școală, două locuri unde nimeni nu pare să se sinchisească și să aibă nevoie de el, unde nimeni nu se arată destul de înțelept în a-i prețui talentele cu totul și cu totul deosebite...însă lucrurile din mintea lui iau cu totul și cu totul o altă întorsătură în realitate!



Povestea Elsei și a Regatului de Gheață

Duminică 8 februarie, ora 10.00
la Clubul Țăranului (Muzeul Național al Țăranului Român)
adresat copiilor cu vârste între 3-6 ani
cu actrița Ruxandra Coman

A fost odată ca niciodată....o poveste minunată despre o prințesă de gheață!! Și toate puterile ei de a transforma lumea într-o bloc de gheață, s-au topit atunci când dragostea și-a făcut loc în sufletul ei.

La finalul atelierului fiecare copil va lucra câte o coroniță strălucitoare.

Atelierul se desfășoară în cadrul parteneriatului Lumea lui MOMO cu Clubul Țăranului (Muzeul Național al Țăranului Român), din Strada Intrarea Monetăriei (curtea muzeului dinspre Bd. Ion Mihalache).


Ziua în care a fugit somnul, de Victoria Pătrașcu

Clubul Țăranului (Muzeul Național al Țăranului Român)
Duminică 8 februarie oră 12.00

"Ce-ar fi dacă într-o bună zi, Somnul ar pleca definitiv? Și cum ar fi dacă ne-am putea juca la nesfârșit, zi și noapte? Ana, eroină povești noastre și-a pus această năstrușnica dorință chiar de ziua ei, când împlinea 4 ani. Iar ceea ce a urmat a fost dincolo de așteptările noastre."

Câți părinți obosiți și nemulțumiți nu cunoaștem, atunci când copii lor nu vor să doarmă și pace? Și câte metode, staturi sau leacuri fanteziste n-a încercat fiecare? Există însă o cheie, pe care o puteți afla chiar din povestea care ne-a inspirat,

Bine, bine dar cum arată Somnul? Are culoare și stare de om mare? Aaa ți se face Somn numai când îți apare, cu pletele lui din flori de mac, tei și verbină și trupul bine căptușit în haină lui de plapumă mirosind a dulap umbros. Important este să apară..

autor Victoria Pătrașcu
regia Antoanetei Zaharia,
cu Antoaneta Zaharia, Ioana Flora și Mihaela Velicu. Durată spectacol: 45 de minute.


Un nou curs de Comunicare Nonviolentă pentru Părinți cu Monica Reu, 6-7 februarie 2015

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Lumea lui MOMO, vine la început cu noi proiecte de parenting, menite să vă sprijine în meseria de părinte, în relația cu propriul copil și chiar în relația cu celalat părinte. Căci la Lumea lui MOMO, ne place să creștem laolaltă cu copiii noștri conectându-ne în permanență unii la alții!!!

Cursul începe vineri, 6 februarie (18:00 - 21:00) și se încheie sambătă, 7 februarie (10:00 - 17:30). In ambele zile ne vom întalni la Lumea lui Momo, Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1 Numarul de locuri este limitat la 15.

No comments:

Post a Comment

Comentarii