Thursday, February 5, 2015

Intraţi în lumea poveştilor împreună cu Zurli, duminică 8 februarie


Gaşca Zurli vă așteaptă cu cele mai îndrăgite cântece la spectacolul Întâmplări din lumea poveştilor, duminică, 8 februarie, de la 11.00, la Palatul Copiilor.
Pe scena Palatului Național al Copiilor vor răsuna, astfel, cântece interpretate cu energie de personaje deja cunoscute de cei mici (Fetiţa Zurli, Clopoţel, Truli, Zdrăngănel, Yuppi, Tanti Prezentatoarea), într-o atmosferă plină de magie.

Fetița Zurli va învață împreună cu cei mici două lecții importante: lecția prieteniei și lecția promisiunilor respectate. Fetiței Zurli ii place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găsește tot felul de motive și scuze pentru a nu face ordine în lucruri. Ea cautā diverse șiretlicuri pentru a scăpa de sarcina ce i se pare atât de dificilă. Gaseste cele mai nepotrivite ajutoare: Lupul din Scufita Rosie și Motanul, din Pinocchio. Ambele care o învață cum să ascundă adevărul.

Pentru că Truli, Clopoțel, Zdrănganel și Yupi îi sunt prieteni adevărați, ei o vor ajuta pe Fetița Zurli să își facă ordine în cameră. Tot ei îi vor arată ce plăcută poate fi această activitate atunci când ai prietenii aproape și când pui suflet în ceea ce faci.

Spectacolul va fi unul în stilul original „zurli”, simplu şi usor de înţeles pentru copii.

Bilețele se găsesc la casieria Palatului Național al Copiilor (luni-vineri 12.00-18.00), on-line pe www.eventim.ro, la spectacolele de teatru de la Teatrul de Artă (Str. Sfântul Ștefan, nr. 21, sector 2, sâmbătă și duminică 10.00-13.00) și la sediul Zurli din (Str. Piața Alba Iulia, nr. 5, bl.i4, sc. 1, ap. 57, etaj 12, sector3, 11.00-18.00).

Costul unui bilet este de 40 lei/ loc la casieria Palatului Național al Copiilor și la sediul Zurli, 45 lei/loc on-line pe www.eventim.ro. Dacă țineți copilul în brațe plătiți un singur bilet. 

Mai multe detalii despre activitatea Găștii Zurli, aici - http://www.zurli.ro/

No comments:

Post a Comment

Comentarii