Monday, January 19, 2015

Intrați în „Castelul de Gheață” cu Teatrul Zurli


Teatrul Zurli vine cu o premieră. Pe 24 și 25 ianuarie, de la ora 10:30 și de la ora 12:00, pune în scenă, la Teatrul de Artă, o adaptare după o poveste deja îndrăgită de copii, „Frozen”.

Intitulată „Castelul de gheață”, adaptarea aduce în prim-plan povestea a două surori prințese, Elsa și Ana, care se confruntă cu tot felul de probleme. Elsa nu este doar o simplă prințesă, ci are o putere specială prin care poate, ușor, să îi rănească pe cei dragi. Așa că, ea trebuie să învețe cum să o folosească fără a face rău. Ana, la rândul ei, trebuie să ia o decizie dificilă: să își urmeze inima și să devină soția prințului Hans sau nu.

Magie e cuvântul de ordine.

Trupa Zurli vă dă trei motive pentru care merita să intrați în „Castelul de gheață”:

1. Pe lângă prinți și prințese, spectacolul va avea și un personaj cu totul special, Olaf, un om de zăpadă zăpăcit, dar care poate să îi ajute pe copii să învețe cum să depășească situațiile dificile;

2. Adaptarea va fi una în stilul Zurli : un spectacol interactiv în care cei mici vin în ajutorul personajelor principale;

3. Copiii vor avea ocazia să cânte si sa participe activ la spectacol.

Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii. Pentru a avea acces în sală este nevoie de rezervare prealabilă la numărul de telefon 0728.295.872.sau la adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Detalii și despre alte spectacole organizate de Trupa Zurli, accesați http://www.zurli.ro/

No comments:

Post a Comment

Comentarii