Thursday, October 9, 2014

Cele mai frumoase cărţi din România, la Frankfurt

„Cele mai frumoase cărţi din România” 2014 sunt prezentate la cel mai important târg de carte din Europa: Târgul Internaţional de Carte de la Frankfurt, deschis în perioada 8-12 octombrie 2014. 


Astfel, în ziua de joi, 9 octombrie, ora 16.00 se desfăşoară vernisajul expoziţiei intitulate “Warm up with Beautiful Books from România”, care include atât cărţile finaliste în concursul naţional de design de carte „Cele mai frumoase cărţi din România” ediţia a treia, cât şi o selecţie de cărţi ilustrate româneşti din perioada 2012-1014. 


Evenimentul este organizat de către Asociaţia pentru Performanţă şi Cultură, reprezentată la Frankfurt de Ina Revnic, în colaborare cu Asociaţia Editorilor din România şi Ministerul Culturii.

Este al treilea an consecutiv în care expoziţia „Cele mai frumoase cărţi din România” este prezentată publicului care participă la Târgul Internaţional de Carte de la Frankfurt, în cadrul unui eveniment special.

Standul naţional la ediţia din acest an a târgului este organizat de Ministerul Culturii în Hala 5.0, poziţia B122. 
Mai multe detalii despre participarea României la Târgul Internaţional de Carte de la Frankfurt puteţi găsi pe site-ul Ministerului Culturii: www.cultura.ro/articol/693
Informaţii despre proiectul cultural Cele mai frumoase cărţi: www.celemaifrumoasecarti.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii