Thursday, February 13, 2014

Aventurile lui Hermann, o nouă premieră Lumea lui Momo

Lumea lui MOMO prezintă un nou spectacol pentru copii: Aventurile lui Hermann, adaptare a romanului lui Michael Ende, „Lungul drum către Santa Cruz”. 
Premiera are loc duminică 16 februarie ora 12.00, la Clubul Ţăranului


cu Toni Zaharia si Clara Flores
adaptare şi regie Toni Zaharia
concept artistic: Lumea lui MOMO

Iată vorbele anunţătoare de premieră:

Să cunoaştem cărţile şi poveştile prin teatru - aceasta este deviza noastră. Lumea lui MOMO v-a pregătit o nouă poveste transpusă în teatru, "Aventurile lui Hermann", gata să se întalnească cu ochişori curioşi de copii, duminică 16 februarie 2014, de la ora 12.00 la Clubul Ţăranului.

Vă invităm copii, părinţi, bunci şi mătuşici, să trăim, pas cu pas tot ce i s-a întâmplat lui Hermann de dimineaţă şi până seara... să descoperim ploaia, focul şi comorile ascunse, să ne ferim de monştrii răsăriţi din pământ, să ne luptăm cu un şarpe mare la circ şi multe altele...

Haideţi să aflăm de ce apa stă în nori şi de ce curge în jos, şi de ce cădem dacă sărim de pe un bloc, şi de ce putem vedea cum pământul se crapă ca o coajă de pepene sub picioarele noastre chiar dacă în realitate nu se întâmplă nimic...

La spectacol se va râde mult, vom cânta împreună ... şi să nu vă mire dacă ai voştri copiii vă vor trage de mână să le cumpăraţi cărti şi să le citiţi înainte de culcare, sau chiar sa înceapă să le citească ei.

Biletele s-au pus în vânzare la www.iabilet.ro, la www.eventim.ro şi în reţeaua de vânzări bilete eventim din Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Domo şi de la casa de bilete Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobălcescu nr. 51, sector 1, Bucureşti. Biletele se pot achiziţiona şi înainte de spectacol la Clubul Ţăranului, doar în limita locurilor rămase libere.

No comments:

Post a Comment

Comentarii