Monday, May 28, 2012

Lumea Itsy Bitsy, de 1 iunie, la Bookfest

Vineri, 1 iunie 2012, la Bookfest, Editura Galaxia Copiilor şi Radio Itsy Bitsy lansează seria de cărţi Itsy Bitsy - anunţă un comunicat de presă.

Seria de cărţi Itsy Bitsy reprezintă un proiect important pentru Galaxia Copiilor atât pentru calitatea poveştilor, cât şi pentru misiunea editurii, aceea de a-i ajuta pe copii să deprindă valori autentice şi de a contribui la educarea lor, dezvoltându-le astfel pasiunea pentru lectură.
Mario Demezzo, CEO Grupul Editorial ALL

Evenimentul are loc începând cu ora 18.30 în pavilionul C5 al Complexului Expoziţional Romexpo.

"Itsy Bitsy şi distrugătorul de planete" şi "Itsy Bitsy şi Monstrul Zigalonului" sunt primele două volume publicate dintre cele 50 ale seriei.

Eroii Itsy si Bitsy ii asteapta pe parinti si copii cu amintiri din Galaxia Xarazon, surprize si autografe extraterestriale.

Galaxia Copiilor este un imprint nou al Grupului Editorial ALL, destinat copiilor. Platforma educativa Itsy Bitsy include primul post de radio pentru parinti si copii din Europa, Itsy Bitsy FM, care emite on air si online, portalul itsybitsy.ro şi evenimentele Itsy Bitsy, care permit contactul direct si permanent cu publicul in gradinite, scoli, locuri de joaca sau parcuri.

No comments:

Post a Comment

Comentarii