Friday, May 18, 2012

KIDEX sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Târgul vesel pentru copii KIDEX îşi aşteaptă vizitatorii în perioada 31 mai - 03 iunie 2012, la Romexpo, la una dintre cele mai dinamice şi interactive ediţii.

Pentru toţi cei care doresc să petreaca un sfârşit de săptămână agreabil alături de cei mici, am pregătit o mulţime de surprize, spectacole şi concursuri cu premii consistente - anunţă un comunicat de presă al organizatorilor. În acelaşi timp, viitoarele mamici şi tinerii părinţi se vor putea delecta cu o sesiune zdravănă de shopping, căci firmele participante au anunţat deja oferte speciale şi discount-uri, disponibile doar pe perioada desfăşurării evenimentului.

Ce veti gasi la KIDEX:
- Mobilier si decoratiuni pentru camera copilului
- Carucioare, scaune auto, premergatoare, centre de joaca, leagane, biciclete, triciclete
- Biberoane, tetine, suzete, inele dentitie, canute, boluri
- Igiena si cosmetice pentru mamici si copii
- Imbracaminte, incaltaminte, accesorii pentru copii
- Articole vestimentare pentru gravide
- Jocuri si jucarii
- Alimente, medicamente, vitamine, suplimente nutritive
- Carti si presa pentru copii, reviste, muzica
- Gradinite, after-school
- Servicii pentru copii si viitori parinti

La KIDEX dedicam un weekend intreg sarbatoririi Zilei Internationale a Copilului

Editia din aceasta vara se va desfasura in Pavilionul Central (A) din cadrul Centrului Expozitional Romexpo si va oferi un program bogat de evenimente conexe pentru mentinerea antrenului si a bunei dispozitii prilejuita de sarbatorirea Zilei Internationale a Copilului.

La KIDEX, ne distram cu mic, cu mare la:

Scena KIDEX
Festivalul de interpretare muzicala pentru copii – Kidex Music ed. I, organizat in colaborare cu Revista Lilliput.Festivalul Cireselor – organizat in colaborare cu unitatile de invatamant preprimar din Bucuresti.Spectacole de dans.Prezentari de moda pentru viitoare mamici.Piese de teatru pentru copii.Jocuri si concursuri interactive pentru copii.

Kidex LOTTERY
Tombole cu premii pentru pitici si viitoare mamici.

Kidex PLAYZONE (in colaborare cu Insula Copiilor - Herastrau) indoor: loc de joaca special amenajat pentru copii cu tobogane gonflabile.outdoor: loc de joaca si activitati sportive pentru copii.

Kidex CREATIVE ZONE (in colaborare cu Gradinita Rio) spatiu special amenajat pentru copiii care doresc sa deseneze, sa coloreze, sa picteze.

Kidex FUNZONE (in colaborare cu Clovniada) zona special amenajata pentru face painting si modelaj din baloane pentru copii.

Kidex GREEN PARENTING (in colaborare cu Active Center & Artes) concept educational adresat atat parintilor cat si copiilor, ce se va desfasura sub forma unor workshop-uri interactive menite sa promoveze un stil de viata sanatos, in armonie cu natura.

Cinematograful pentru copii ,,MICILE VEDETE” 
un proiect-premiera nationala in cadrul caruia vor fi proiectate in mod gratuit toate filmele educative de scurt metraj in care joaca Micile Vedete, copii cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani, absolventi ai Scolii de Film si Televiziune pentru Copii “Micile Vedete”, cap de afis fiind, filmul de scurt metraj selectionatla Festivalulde Film dela Cannes 2011, “Micile Vedetela Scoala”.

Editia de vara a targului KIDEX se va desfasura in aceeasi perioada cu TIBCO, Targul International pentru Bunuri de Larg Consum Bucuresti, TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE IV si BOOKFEST.

Program de vizitare:
31.05.2012 - 02.06.2012, orele 10:00-18:00
03.06.2012, orele 10:00-16:00

Intrarea LIBERA!
Mai multe informaţii pe www.expokidex.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii