Thursday, March 15, 2012

În vizită la Coleoptere

Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” invită publicul Sâmbătă, 17 Martie, începând cu orele 11.00, la o nouă întâlnire din cadrul programului „La Antipa, în spatele uşilor închise”.Participanţii vor fi poftiţi într-o vizită virtuală în depozitele care păstrează, ferite de variaţiile de temperatură şi umiditate, Coleopterele din fauna României şi Fauna Mondială care însumează peste 200.000 de exemplare colectate din toate bioregiunile Terrei. 
Înfricoşători sau delicaţi, monocromi sau cu aripile bătute în nestemate, colecţia de coleoptere a Muzeului „Grigore Antipa”  este mijloc de documentare pentru specialiştii din întreaga lume. 
Despre această bogăţie a Muzeului va vorbi Rodica SERAFIM, specialist entomolog care a studiat, îmbogăţit şi păstrat colecţia timp de mai bine de 30 de ani.

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 70 de locuri la telefon:  312.88.26, int. 316 sau pe e-mail: maria.bezede@antipa.ro. Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 20 de lei. 
Informatii suplimentare pe  www.antipa.ro.

No comments:

Post a Comment

Comentarii