Tuesday, April 2, 2019

Joi se deschide Baby Boom Show la Romexpo



Luna aprilie vine cu un eveniment cool eveniment al anului, dedicat viitoarelor mămici și copiilor cu vârste între 0 și 7 ani: Baby Boom Show – ediția de primăvară.

Între 4 si 7 aprilie sunteți așteptați în cel mai nou pavilion (B1) al Centrului Expozițional Romexpo, București, unde peste 300 de branduri renumite în intreaga lume vin cu lansări exclusive de produse, mega reduceri, cursuri gratuite, zeci de premii, super oferte la servicii medicale, pachete de naștere și multe altele.

Noutăți:
Ursuleții inteligenți myHummy au grijă de somnul bebelușului tău. Senzorul de somn al ursuleților detectează cele mai fine mișcări ale copilului și declanșează sunete speciale. Prin conectarea la aplicația gratuită myHummy, ursuleții pot fi controlați de la distanță.
Super-bona digitală Halo - sistem de monitorizare audio-video prevăzut cu un carusel muzical, cu sistem integrat de redare a cântecelor de leagăn și poveștilor. Cu Motorola Halo poți măsura temperatura și umiditatea din camera copilului și poți afla date prețioase despre starea de sănătate a bebelușului grație senzorilor speciali de monitorizare a somnului.
Chicco Baby Hug 4 in 1 este un produs multifuncțional unic în România care devine pe rând: landou co-sleeping, fotoliu, scăunel și scaun de masă.
- Cele mai cool și mai așteptate modele de cărucioare de la Baby Jogger USA, brandul folosit de vedetele Hollywood-ului.
- Noul model de scaun auto evolutiv Rear-Facing prelungit, Slim Fit de la American Graco.
Baby Brezza Formula Pro este aparatul care îți aduce liniștea. - cea mai ușoara modalitate prin care poți face biberonul perfect. Totul prin apăsarea unui singur buton.
Pijamaua inovatoare cu efect calmant. Difuziunea ingredientelor calmante reduce senzația de mâncărime și ajută la îmbunătățirea calității somnului copilului.
Fresco, scaun de masă care “crește” odată cu copilul dvs și se adaptează rapid nevoilor acestuia.
- Cea mai avansată tehnologie din lume pentru procesarea celulelor stem.
- Pachete speciale de naștere de la cele mai renumite maternități private și de stat din România.
Lista completă a noutăților de la Baby Boom Show o găsiți pe www.babyboomshow.ro.

Mega reduceri la Baby Boom Show!

Vizitatorii vor beneficia de reduceri de până la 60% și prețuri speciale la mii de produse, pe toată perioada târgului. Toate discounturile sunt afișate pe www.babyboomshow.ro.

Cele mai renumite maternități și bănci de celule stem, într-un singur loc!

Timp de 4 zile, cele mai renumite maternități private și de stat vin la Baby Boom Show cu pachete speciale de naștere pentru viitoarele mamici: Medicover, Medlife, Regina Maria, Sanador, Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Filantropia”, Spitalul Clinic “Nicolae Malaxa”, Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino și Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Giulești.

Între 4 și 7 aprilie beneficiați de cele mai avantajoase oferte ale principalelor bănci de celule stem din țară: Baby Stem Cells, Biogenis, Cord Blood Center, Euromedics, Future Health Biobank, Life Solutions, Lifeline, Regina Maria Banca Centrala de Celule Stem, Stem Cells, Stem Sure.

Cadouri de la Baby Boom

Cursuri gratuite: “Școala Viitoarelor Mămici” – curs de puericultură, curs de Prim-Ajutor, workshop Dr. Mit - “Primele 1000 de zile din viața copilului tău”, curs de Alăptare, “Gravida ZEN – Mama relaxată, bebe sănătos”, curs “Ora Magică a Nou-Născutului”
Ateliere gratuite de desen și pictură
Evaluări gratuite de logopedie și kinetoterapie
Tombole și concursuri cu super premii
Photo corner: locul unde prind viață cele mai frumoase amintiri
Cel mai cool loc de joacă pentru copiii energici. Distracția e gratuită!
Spațiu special de alăptare și schimbat scutece
Tunsori gratuite pe toată perioada târgului
Porsche Inter Auto România vine cu o surpriză pentru tătici și mămici

LOCAȚIE: Pavilonul B1 Romexpo, București
PROGRAM: 4 - 6 aprilie 2019, între orele 10:00 și 19:00
7 aprilie 2019, între orele 10:00 și 18:00
TARIF: joi și vineri gratuit, pe baza inregistrarii online; sâmbătă și duminică: 10 lei/bilet
PARCARE VIZITATORI: 5 lei/oră
Informații suplimentare, pe www.babyboomshow.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii