Monday, April 8, 2019

Curs de puericultură pentru tinerii părinți


Sănătatea și îngrijirea copilului mic - este titlul unei noi conferințe Parenting Academy care va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 10.00, la Sheraton. Practic, va fi un curs de puericultură, iar la final tăticii vor pleca atât cu foarte multe informații noi, cât și cu adeverință care atestă absolvirea acestui curs. , prin care beneficiază de 15 zile libere pe care să le petreac alaturi de puiutul de om.

Dr. Ana Culcer, dr. în Științe Medicale, Medic Primar Pediatru, va fi alături de noi și ne va vorbi despre îngrijirea nou-născutului și a copilului în primul an de viață.

Andreea Ola, consultant în alăptare certificat internațional IBCLC, fondator al blogului inbratelamami.ro va fi alături de noi și ne va vorbi despre cum să avem un start bun în alăptare fie că am născut natural sau prin cezariană.

Dr. Cătălin Cîrstoveanu, medic neonatolog, Șef Secție de Terapie Intensivă la spitalul Marie Curie va fi alături de noi și ne va vorbi despre sănătatea nou-născutului și a copilului mic.

Dr. Maria Roxana Lăzărescu, medic primar medicină de familie, ne va vorbi despre importanța imunizării în primul an de viață și despre vizitele la medic cu bebelușul. Vom trece prin schema de vaccinări din primul an de viață, vom explica beneficiile și riscurile fiecărui vaccin și vom puncta momentele cheie când ar trebui să mergem cu copilul la vizitele medicale.

Evenimentul pentru Facebook il poti gasi AICI, iar toate detaliile evenimentului si formularul de inscriere la eveniment se gaseste AICI.

2 comments:

  1. Interesant, multumesc pentru informatie.

    ReplyDelete
  2. Este nevoie de astfel de cursuri in special in mediul rural.

    ReplyDelete

Comentarii