Monday, October 29, 2018

NOIEMBRIE 2018, program pentru copii și părinți

SÎMBĂTĂ 24 NOIEMBRIE 2018Coliba iepurașului
Spectacol de teatru pentru copii
cu Paiața Party
la Clubul Țăranului
sîmbătă 24 noiembrie, ora 10.30
detalii pe www.paiataparty.roOrnamente de iarnă
Atelier de creativitate pentru copii
cu Paiața Party
la Clubul Țăranului
sîmbătă 24 noiembrie, ora 11.45
detalii pe www.paiataparty.ro

Tîrgul Poveste de Crăciun de la Opera Comică pentru Copii
Din 29 noiembrie, Opera Comică pentru Copii deschide porțile Târgului ,,Poveste de Crăciun”, unde bucureștenii de toate vârstele sunt așteptați cu o mulțime de surprize! Timp de o lună, cei mici, alături de familiile lor, sunt invitați în cele două curți interioare ale Operei Comice pentru Copii din Calea Giulești nr. 16, unde se vor întâlni cu personajele îndrăgite din spectacolele OCC și vor avea ocazia să petreacă momente minunate pe Patinoarul Copiilor. Printre surprizele și punctele de atracție pregătite pentru cei mici în cadrul târgului de sărbători se numără „Atelierele lui Moș Crăciun” pentru confecționarea decorațiunilor de sezon, atelierele de pictură și desene, atelierul de caligrafie și „Căsuța lui Moș Crăciun”, unde va poposi chiar Moș Crăciun în persoană!

Catapulta
Sâmbătă 24 noiembrie ora 11:00
La Orășelul Cunoașterii
Provocarea Lego
În această lecție din modul descoperim energia cinetică, potențială dar și elastică.
Provocarea Lego se adreseaza copiilor cu vârsta între 6-9 ani. Modulul cuprinde 4 ședințe, cu durata de 75 de minute fiecare, costul modulului este 240 lei.
Atelierele de duminică se adresează copiilor de peste 4 ani. Durata atelierului este de o oră. Costul unui atelier este de 35 de lei/persoană. Dacă după înscriere nu mai puteți participa la atelier vă rugăm să ne anunțați. Participarea se face prin înscriere telefonică la numarul 0723390449 sau prin email la contact@oraselulcunoasterii.ro
ABONAMENT
Pentru participarea la atelierele de duminică puteți opta și pentru abonament. Costul pentru 4 ateliere este de 120 lei și include o vizită gratuită în Orășel pentru un adult și un copil. Abonamentul la atelierele de duminică este valabil 3 luni din momentul achiziționării.Provocarea Lego


Continuăm să descoperim știința, ingineria, prin fascinanta lume LEGO!
Copiii vor construi sub îndrumarea trainerilor și vor pune bazele învățării ingineriei în mod profesional!
Procesul de învățare STEM (Stiință, Tehnologie, Inginerie, Matematică) folosește aplicații din viața reală, care ne influențează zi de zi!
Știința se regăsește în tot ce ne înconjoară și permite nașterea proceselor naturale.
Tehnologia ne influențează deciziile și alegerile în mod hotărâtor.
Ingineria proiectează podurile, drumurile și casele prietenoase cu mediul.
Matematica este folosită zilnic în aproape toate activitățile noastre fără a conștientiza acest lucru.

Provocarea Lego se adresează copiilor cu vârsta între 6 – 9 ani
Ce învățăm? Inginerie profesională construind modele special create de Young Engineers. În cadrul fiecărei lecții, elevii vor construi un model, cu ajutorul pieselor LEGO® și vor învăța în primul modul subiecte legate de mecanica clasica: transmisii. Copiii vor avea timp să se joace, să experimenteze și să aducă îmbunatățiri modelului creat sub îndrumarea trainerului.
Locatie: Orășelul Cunoașterii str. Pajurei nr. 3A sector 1
Frecvența: sâmbăta, de la ora 11.00
Numar lecții: 4/modul
Durata unei lecții: 75 minute
Număr copii: minim 8 maxim 16
Pret: 240 lei/modul
Perioada: 10 noiembrie - 1 decembrie 2018

Tematica:
Modul 2 Forțe și energii - Parcul de distracții

1. Caruselul – 10 noiembrie
-descoperim ce sunt forța centrifugă și forța centripetă-

2. Masina de spalat rufe – 17 noiembrie
-cum acționează forța centrifugă în operațiunea de stoarcere-

3. Catapulta – 24 noiembrie
- energia cinetică, potențială, elastică -

4. Roata Fermecată – 1 decembrie
- forța centrifugă, anti-simetrie, vibrație-

Înscrieri la telefon 0723390449 sau la email contact@oraselulcunoasterii.ro

DUMINICĂ 25 NOIEMBRIE 2018CHIMIE IN BUCĂTĂRIE la analizat: BOMBOANELE
Duminică 25 noiembrie ora 11:00
la Orășelul Cunoașterii
Să faci floricele de porumb în bucătărie nu pare a fi un experiment științific, cu toate acestea, chiar este! Și sunt multe astfel de experimente culinare pe care le iubim!
Iubim dulciurile, ne place să fim sănătoși și să trăim în echilibru, așa că vă invităm să descoperiți ce, cum și cât amestecăm, omogenizăm, rotim în palme pentru a pregăti dulciuri super gustoase, fără să folosim zahăr, coloranți, conservanți sau aditivi. Ingrediente folosite: făină de migdale, făină de ovăz, fulgi de cocos, unt de cocos, carob, miere.
Provocarea Lego se adreseaza copiilor cu vârsta între 6-9 ani. Modulul cuprinde 4 ședințe, cu durata de 75 de minute fiecare, costul modulului este 240 lei.
Atelierele de duminică se adresează copiilor de peste 4 ani. Durata atelierului este de o oră. Costul unui atelier este de 35 de lei/persoană. Dacă după înscriere nu mai puteți participa la atelier vă rugăm să ne anunțați. Participarea se face prin înscriere telefonică la numarul 0723390449 sau prin email la contact@oraselulcunoasterii.ro
ABONAMENT
Pentru participarea la atelierele de duminică puteți opta și pentru abonament. Costul pentru 4 ateliere este de 120 lei și include o vizită gratuită în Orășel pentru un adult și un copil. Abonamentul la atelierele de duminică este valabil 3 luni din momentul achiziționării.

No comments:

Post a Comment

Comentarii