Monday, September 18, 2017

Au reînceput atelierele pentru copii la Fundația Calea Victoriei

Fundația Calea Victoriei anunță reînceperea atelierelor pentru copii. Descoperă ce talente are copilul tău. 

Copilului tău îi plac noutățile. Și joaca. Și să petreacă timp cu alți copii. Dar mai sunt muuulte alte lucruri faine despre care încă nu știe nimic și care s-ar putea să-i placă la fel de mult într-o bună zi. Oferă-i prichindelului o toamnă creativă la cursurile pregătite de Școala de arte și maniere. Alături de profesori bine pregătiți și prietenoși, va descoperi ce domenii îl atrag și i se potrivesc.

Poate se simte mai confortabil în lumea științei. Atelierul de astronomie (8-13 ani) ce va începe din 23 septembrie ar putea fi o revelație pentru el, un mod relaxant și amuzant de a-și însuși cunoștințe importante despre stele, planete, explorarea spațiului, eclipse și meteori.

Ai un copil cu multă imaginație, căruia îi place să comunice sau pe care, dimpotrivă, ai vrea să-l înveți să fie mai curajos? Adu-l din 7 octombrie, la Atelierul de teatru (7-10 ani). Îi va plăcea să experimenteze cum e să fii actor și va învăța lucruri utile despre comunicarea eficientă cu cei din jur, despre empatie, toleranță și curajul de a-ți exprima personalitatea.

Și adolescenții găsesc ceva pe gustul lor – un Club de Vorbire în public (12-16 ani) unde au ocazia să-și susțină părerile și ideile, să-și facă prieteni noi și să testeze cât de bine se descurcă atunci când trebuie să susțină un discurs. Trainerul Iulia Ivanov îi va ajuta să treacă peste emoții, le va dezvălui câteva exerciții de relaxare și criterii de bază în pregătirea unei prezentări menite să le aducă succes la școală sau în fața amicilor. Cursul de Vorbire în public pentru adolescenți începe tot din 7 octombrie.

Cum știi dacă ai sau nu talent la desen? Simplu – iei câteva lecții cu un profesionist în domeniul artelor. La Cursul de Desen: compoziție, perspectivă, construcție (9-13 ani) copiii învață să facă lucrări bine proporționate, să creeze efectul de perspectivă și să redea corect luminile și umbrele unui obiect. Creativitatea e stimulată de exercițiu, mai ales când înveți într-o atmosferă relaxată, fără presiunea notelor sau a competiției. Cursul de desen începe din 11 noiembrie.

Toate cursurile pentru copii despre care ți-am povestit se desfășoară sâmbăta, de la 11 dimineața, la sediul Școlii de Arte și Maniere – varianta pentru copii a Fundației Calea Victoriei. Întâlnirile au loc într-o zonă liniștită a orașului, o casă prietenoasă de pe strada Popa Soare, la numărul 40, etajul 1. Înscrierile se fac pe contact@victoriei.ro.


No comments:

Post a Comment

Comentarii