Wednesday, June 14, 2017

EducaTIFF la Bucureşti


EducaTIFF vine la Bucureşti. În weekend la cinema Elvire Popesco, pot fi umărite trei dintre filmele atent selecţionate pentru tinerii cinefili.


Sâmbătă 17 iunie, ora 10:00 va rula filmul „Samiblod”. Elle Marja are 14 ani şi face parte din comunitatea Sámi, crescătorii de reni. Expusă rasismului în anii '30 şi obiect de studiu în cercetările rasiale de la şcoală, visează la o altă viaţă. Pentru a o obţine trebuie să devină altcineva şi să rupă legăturile cu familia şi comunitatea.
Film recomandat +15 ani.


Duminică 18 iunie, începând cu ora 10:00, vă recomandăm „Little Harbour”. Povestea aventurii unui copil. Este povestea copiilor care se simt mai în siguranţă pe străzi decât acasă, a copiilor care caută bărci zdravene în stare să-i poarte între lumea imaginaţiei şi realitatea dură. Jarka este unul dintre aceşti copii. Trăieşte cu o mamă care nu e pregătită să-i fie mamă Împinsă de dorinţa de a avea o familie, ea va ajunge să fie mama a doi alţi copii.
Film recomandat + 12 ani.


„Cigarettes et chocolat chaud” este recomandat +12 ani şi îl puteţi vedea duminică 18 iunie, de la ora 14:00. Denis are două slujbe, ceea ce-i complică foarte mult viaţa, mai ales că are grijă singur de cele două fiice puse pe şotii, Janine şi Mercredi. Problemele apar când Denis o uită pentru a nu ştiu câta oară pe Mercredi la poarta şcolii. Séverine, o asistentă socială plină de viaţă, este însărcinată să verifice situaţia familiei.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45) şi Hecate (Strada Paleologu nr. 26) precum și online, de pehttps://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.

No comments:

Post a Comment

Comentarii