Friday, June 26, 2015

Arta Actorului... de vară



Fundaţia Calea Victoriei anunţă Şcoala de Vară de Arta Actorului pentru copii de 6-12 ani, în perioada 6-10 iulie 2015.

Universul copiilor este intotdeauna un subiect fascinant. Totusi, unii copii au probleme in a se exprima in mod natural. Tot ceea ce au ei nevoie pentru a se simti in largul lor este cunoasterea de sine.

Pe parcursul celor cinci sedinte de curs, cei mici isi vor exersa si dezvolta aptitudinile de comunicare si relationare cu ceilalti, vor invata sa-si construiasca increderea in fortele proprii si vor descoperi cum anume isi pot folosi mai bine calitatile personale.

Integrarea sociala este un factor determinant in educatia copilului, iar acesta trebuie sa aiba curaj sa se exprime firesc si in conformitate cu fiecare situatie in care este pus. Pentru aceasta, copiii au nevoie sa cunoasca si sa faca diferenta intre mama si profesor, intre adult si copil, intre autoritate si liberatate si treptat sa invete cum sa se adapteze in mod firesc la medii si situatii diferite.

Modalitatea cea mai usoara si mai placuta pentru a-i face pe copii sa se descopere si sa fie cat mai constienti de ei insisi si de calitatile pe care le au este prin intermediul JOCULUI.

Mai multe detalii despre curs şi modalităţi de înscriere găsiţi aici

No comments:

Post a Comment

Comentarii