Wednesday, November 20, 2013

Vreau să-l ajut pe Moş Crăciun!

Vreau să-l ajut pe Moş Crăciun!
O campanie Zurli care îi învaţă pe copiii noştri generozitatea!


Vremurile sunt grele şi pentru Moş Crăciun şi orice iniţiativă care să-i mai uşureze din muncă îi prinde tare bine. Moşul vrea să vadă toţi copiii fericiţi, dar singur nu reuşeşte să facă asta.

Zurli te cheamă să îl ajutăm pe Moş Crăciun! Cu ajutorul nostru, el poate să ajungă şi la copiii mai puţin norocoşi şi care merită să se bucure de cadouri la fel cum se bucură copiii noştri.

Anul acesta îl ajutăm pe Moş Crăciun să ajungă la Centrul Comunitar “Sfântul Vasile” din Bucureşti, sector 4.

Ce facem? Avem o listă de la centru, cu toţi copiii luaţi în evidenţă acolo. Lista conţine prenumele, vârsta şi dorinţele copilaşului.

Cum poţi ajuta? Noi vom posta lista pe site-ul nostru www.zurli.ro, în cadrul secţiunii dedicate campaniei şi pe pagina noastră de Facebook – facebook.com/CompaniadeevenimenteZurli.

Tu alegi un copil din lista - ideal ar fi să faci asta împreună cu copilul tău sau un copil care vrei să simtă că participă la această campanie şi ne dai un e-mail la adresa contact@zurli.ro, în care ne spui numele copilaşului ales. Pregăteşti apoi un cadou, fie cu ceva din lista dorinţelor copilului, fie cu un dar pe care îl alegi tu. Pachetul trebuie ambalat frumos, într-un cadou închis, de preferat cutie, şi trebuie să arate la fel de frumos ca şi când ar fi făcut pentru copilul tău. Va avea o etichetă cu numele copilului şi vârsta pentru care se face donaţia.

Noi vom deschide două puncte de colectare, în zona de joacă ZORKY PLANET de la etajul 2 al AFI PALACE Cotroceni şi la MAGIC CITY, locul de joacă din BĂNEASA MALL. Punctele vor fi deschise în perioada 6-8 decembrie şi 13-15 decembrie, între orele 10.00-20.00. Noi ne dorim foarte tare ca aceste pachete să fie pregatite de părinte împreună cu copilul sau copiii săi . Moşul o sa le mulţumească. Astfel, la depunerea pachetului, o să primiţi o scrisoare din partea lui Moş Crăciun, personalizată cu numele celui care a muncit pentru el, copil sau adult.

Spune şi tu împreună cu noi VREAU SĂ-L AJUT PE MOŞ CRĂCIUN!

No comments:

Post a Comment

Comentarii