Friday, April 26, 2013

Copiii şi caii



Program de echitaţie pentru elevi şi preşcolari

Potrivit unui comunicat de presă, Clubul de echitaţie “Regatul Cailor” a lansat programul de activităţi extraşcolare şi extracurriculare “Să ştii mai multe, să fii mai bun”. Special creat pentru a scoate în evidenţă capacităţile şi talentele preşcolarilor şi elevilor, programul include iniţiere în echitaţie, o vânătoare de comori cu premii, dar şi multe alte surprize.

Copii vor interacţiona cu poneii şi caii alături de o echipă experimentată, formată din instructori şi antrenori atestaţi, care au ca scop promovarea echitaţiei în rândul tinerilor.

Activităşile au loc în intervalul orar 9:00-19:00, de marţi până duminică.

Echitaţia dezvoltă simţul echilibrului, concentrarea şi atenţia şi, în acelaşi timp, relaxează şi conferă o poziţie frumoasă corpului.

Mai multe detalii gasiti pe www.regatulcailor.ro

Clubul de echitatie Regatul Cailor, aflat in sudul capitalei, se intinde pe o suprafata de 6,5 ha si cuprinde un grajd ce adaposteste un efectiv de 34 cai de rasa, manej acoperit cu suprafata de 1.250 mp, manej in aer liber cu suprafata de 2.700 mp, manej de concurs cu suprafata de 6.300 mp, loc de joaca pentru copii, o taverna cu capacitate de 100 locuri la mese si hambare pentru nutreturi.

No comments:

Post a Comment

Comentarii