Tuesday, March 26, 2013

Teatrul Zurli joacă "Punguţa cu doi bani" la Casa Brătianu

 În acest week-end, Teatrul Zurli îşi schimbă temporar locaţia şi va juca la Casa Brătianu, în Centrul Vechi, Strada Doamnei, nr.9, vis-à-vis de BNR.

Spectacolul pus în scenă este o adaptare după binecunoscuta poveste Punguţa cu doi bani. Baba îl influenţează pe moşneag să-şi bată cocoşul şi să-l alunge din ogradă. Astfel, cocoşul va porni în aventura vieţii lui şi va trece prin numeroase peripeţii. Nu îşi va pierde îmsă niciodată determinarea de a recupera punguţa pe care i-a furat-o boierul.

Printre personajele cunoscute apare şi un personaj nou - Papagalul, care îl sfătuieşte pe Cocoş în aventurile prin care trece.

Ca de obicei, spectacolul este plin de lecţii. Copiii învaţă ce înseamnă loialitatea şi curajul, află că mintea poate să rezolve orice problemă şi perseverenţa asigură succesul.

Restaurantul va pregăti meniuri speciale pentru copii. Puteţi servi micul dejun şi prânzul într-o atmosferă care sperăm să fie pe gustul dumneavoastră.

* De Duminică 7 aprilie 2013, revenim la Clubul Ţăranului Român cu spectacolul “Zâna Măseluţă şi Caria” de la 10.30 şi de la 12.00.

Echipa ZURLI vă aşteaptă cu drag! Mai multe detalii găsiţi pe www.zurli.ro.

Punguţa cu doi bani
Duminică, 31 martie, orele 10.30 şi 12.00
Casa Brătianu, Str. Doamnei nr.9

No comments:

Post a Comment

Comentarii