Thursday, February 28, 2013

Pentru părinţi: Maria Răducanu în Lumea lui Momo


A fost odată primăvara...
cântec, poveşti şi ceai cu Maria Rşducanu

Poveştile se ascultă cel mai bine acolo unde e atmosferă caldă, confortabilă, cu oameni puţini şi frumoşi. Pe 2 Martie la ora 20.00, Maria Răducanu revine în Sufrageria de la Lumea lui Momo - o voce de excepţie, cu acorduri suave de chitară, cu poveştile şi cântecele ei. Vom fi doar 25 de prieteni, atât cât să ne simţim bine şi să ne placă: stăm pe jos, pe perne sau pe divan, bem ceai aromat cu ghimbir şi iasomie şi ne bucurăm simţurile cu o plăcintă caldă preparată de gazdă. Te invităm să petreci o seară de visare şi relaxare, poate una dintre cele mai frumoase, acum, la început de primăvară. Pregăteşte-te să fii fermecat! - ne anunţă cei de la Lumea lui Momo.

“Posesoare a uneia dintre cele mai speciale voci din lume, Maria combina folclorul romanesc cu fado, Rembetika, blues si improvizatie, creind o muzica pura, profund emotionala, care merge direct la suflet. (…), o muzica de un farmec hipnotic, ce-i va interesa pe iubitorii de jazz vocal, world music si nu numai.” (text de prezentare a albumului ZIORI)

Intrarea: 50 lei de persoana (ceai din belsug si placinte din partea casei) Biletele se pot achizitiona online pe www.iabilet.ro sau de la casa noastra de bilete. Detalii la teatruldesufragerie@gmail.com. Tel 0734.397.375

No comments:

Post a Comment

Comentarii