Wednesday, July 11, 2012

Şcoli de vară pentru copii

Școli de Vară pentru copii – Desen, Dezvoltare Personală

Chiar dacă vara înseamnă vacanţă și căldură mare, Școala de Arte și Maniere îi invită pe cei mici să își petreacă timpul într-o atmosferă răcoroasă, plăcută și plină de inventivitate, care le va fructifica din plin vacanța de vară.

În perioada lunii iulie vom organiza câteva Școli de Vară, cu program intensiv, de luni până vineri, menite să le ofere celor mici activități interesante, creative și pline de voie bună, care să îi ajute să își dezvolte talentele și să își descopere noi pasiuni.

Pentru că desenul este cea mai bună metodă de a-și exprima talentul și creativitatea, cei mici sunt invitați între 16 și 20 iulie la Primii pași în Desen – Școală de Vară (4-6 ani), alături de Teodora Vărzaru, Președintele Uniunii Studenților de la Arte si profesor de modelaj.

Ultima săptămână din iulie, între 23 și 27 iulie, o vom dedica dezvoltării personale și emoționale a copiilor, prin intermediul Școlii de Vară de Dezvoltare Personală prin Artă (7-12 ani), atelier susținut de Simina Timariu, specialist în psihodiagnoză și consiliere psihologică.

Locația de desfășurare a Școlilor de Vară este la sediul Școlii de Arte și Maniere (Str. Ștefan Mihăileanu, nr. 28B, mezanin, ap. 2, int. 2), iar detalii referitoare la taxele de curs, orele de începere și modalitatea de înscriere le găsiți direct pe site-ul nostru: www.scoaladeartesimaniere.ro.

No comments:

Post a Comment

Comentarii