Monday, July 23, 2012

Copii şi adulţi la psihanaliză


În perioada 1-12 august se vor desfăşura următoarele activităţi destinate părinţilor şi copiilor, la Psihanaliza de familie:

  • Atelierul de joaca este un grup pentru copii cu vârste între 3-6 ani, în care aceştia pot descoperi, pornind de la elemente familiare lor (casa, familie, poveşti), cum comunică cu ceilalţi copii, cum relaţionează, cum colaborează, cât de creativi sunt, care sunt temerile sau pasiunile lor.
    Durata atelierului este de 10 şedinţe. La final parinţii vor primi o caracterizare psihologică a copilului.
  • Consiliere tematică părinţi - o activitate destinată analizei unor dificultăţi sau preocupări legate de rolul de părinte şi de relaţia părinte-copil (situaţii conflictuale, dificultăţi şcolare, dificultăţi de atenţie şi concentrare, agresivitate, inhibiţie, teamă şi neîncredere în sine, dificultăţi de relaţionare etc). Cuprinde 5 şedinte cu durata de 1 ora. Programul şedinţelor se va stabili de comun acord. 
  • Consiliere tematică cuplu - o activitate destinatp analizei unor dificultati sau preocupari legate de cuplul conjugal si de relatia dintre cei doi parteneri (situatii conflictuale, dificultati de comunicare, agresivitate, situatii de separare, situatii de boala etc). Cuprinde 5 sedinte cu durata de 1 ora. Programul sedintelor se vor stabili de comun acord.
  • Consiliere tematica individuala - o activitate destinata analizei unor dificultati sau preocupari legate de propria persoana (depasirea unor situatii incarcate de stres, dificultati de relationare, situatii legate de boala, de doliu, conflicte, stari de triste sau agresivitate, stari de anxietate, etc). Cuprinde 5 sedinte cu durata de 1 ora. Programul sedintelor se vor stabili de comun acord.
Pentru detalii si programari: 
si www.psihanaliza-de-familie.com

No comments:

Post a Comment

Comentarii