Wednesday, December 19, 2018

Boem Club sărbătorește centenarul prin muzică


Școală de Muzică Boem Club va suține în data de 22 decembrie 2018, la Centrul Național de Artă Tinerimea Română, Spectacolul Concert “100 de Ani uniți prin muzică”. Partenerii concertului sunt Casa Pianelor Boem & Bol, Steinberg, Perzina, Liliac Wine și Cash and Candy, informează Școala Boem Club.

În cadrul spectacolului, între orele 10-13 la intrarea principală, într-un spațiu special amenajat, se vor desfășura prezentări ale mai multor instrumente muzicale: pian, vioară, violoncel, chitară, saxofon, clarinet etc. astfel încât participanții vor avea ocazia să testeze mai multe instrumente muzicale, să vadă cum sunt făcute și să cânte la ele. Totodată, în acest spațiu, profesorii Boem Club vor efectua testări muzicale și vor cânta pentru participanri. Intrarea este gratuită.

Cei care doresc să achiziționeze vouchere cadou de Crăciun pentru cei dragi o pot face în cadrul concertului, cu un discount de 10% între orele 10-13 sau ulterior, prin intermediul email-ului, solicitând Voucher Cadou de Sărbători Lecții de Muzică.

Pe tot parcursul zilei, peste 200 de cursanți ai Școlii de Muzică Boem Club vor interpreta melodii din repertoriul românesc, internațional, precum și melodii specifice Sărbătorilor de Iarnă.
“Prin intermediul acestui concert, pe parcursul întregii zile, într-o atmosferă plină de muzică și bucurie sărbătorim 100 de ani de muzică, 9 ani de Școala de Muzică Boem Club, 2 ani de Casa Pianelor Boem & Bol prin cca. 200 de interpretări muzicale vocale și la diferite instrumente. Le mulțumim tuturor celor care au avut încredere în noi și ne-au fost alături în această perioadă: cca. 6000 de cursanți care ne-au trecut pragul, cca. 150 de profesori colaboratori, tuturor partenerilor implicați de-a lungul timpului în proiectele noastre, cu ajutorul cărora muzica a devenit accesibilă celor de toate vârstele și a ajuns mai aproape de noi toți.” Claudia Atănăsoae, General Manager Școala de Muzică Boem Club și Casa Pianelor Boem & Bol

No comments:

Post a Comment

Comentarii