Wednesday, September 26, 2018

Minimest, în weekend la Cinema Elvire Popesco


În perioada 28-30 septembrie Cinema Elvire Popesco vă invită la Minimest, secțiunea dedicată celor mai mici dintre cinefili, din cadrul Festivalului Anim'est.

Program proiecții:

Vineri 28 septembrie

12:00 – Profesor Balthazar 1 (+3)

Povestea are în centrul atenţiei un omuleţ mereu grăbit pe nume Balthazar, un om de ştiinţă simpatic. Rezolvă toate problemele datorită culturii impresionante, iar aghiotant îi este o maşinărie complex, care oferă soluţii sub forma unor picături magice. Episoadele sunt scurte şi destinate copiilor, pe care îi ajută să înţeleagă importanţa atitudinii pozitive şi faptul că pentru a rezolva o situaţie nu este nevoie de violenţă.

14:00 - Profesor Balthazar 2 (+3)

Sâmbătă 29 septembrie

10:00 – Minimest 1 (+3)

Scurtmetraje adresate copiilor cu vârste între 3 și 12 ani, abordând o serie de teme precum prietenia, grija față de natură, toleranța, curiozitatea și curajul.

12:00 – Lumea lui Marnie (+6)


Marnie, o pisică răsfăţată, are o viaţă mai mult decât confortabilă. Nu a făcut niciun pas în afara casei şi tot ce ştie despre lumea de afară a aflat din serialul TV favorit. Într-o zi, Marnie nu ezită când i se promite rolul de agent secret într-o misiune specială, dar se va trezi curând departe de casă şi fără să aibă habar cum să se întoarcă. Trei prieteni improbabili o vor însoţi într-o extraordinară aventură...

Duminică 30 septembrie

10:00 – Minimest 2 (+3)

12:00 – Minimest 3 (+3)

14:00 – Profesor Balthazar 1 (+3)

16:00 – Profesor Balthazar 2 (+3)

18:00 – Lumea lui Marnie (+6)

Proiecţie caritabilă cu preţul unui bilet de 10 ron.

Biletele, în valoare de 5 lei, pot fi achiziţionate de la casieria cinematografului, online de pe www.elvirepopesco.ro, precum și din locațiile partenere.

Pentru grupurile organizate prin şcoli se asigură gratuitate atât pentru copii, cât şi pentru cadrele didactice însoţitoare, la orice proiecţie Minimest, cu rezervare prealabilă la adresa de email ana.munteanu@animest.ro.

Pentru grupurile de minimum 5 copii însoţite de un adult, la proiecţiile Minimest de sâmbătă şi duminică accesul va fi gratuit pentru copii.

Grupurile de minimum 10 copii însoţite de un adult, la proiecţiile Minimest de sâmbătă şi duminică, vor fi considerate grupuri organizate dacă rezervarea este făcută în prealabil la adresa menționată mai sus. În acest caz, accesul este gratuit şi pentru adultul însoţitor.

Accesul la proiecțiile de luni-vineri, de până în ora 16.30, va fi gratuit (pe baza legitimației) pentru copii, elevi, studenți și pensionari pe baza talonului sau a carnetului de elev/student vizat la zi.

No comments:

Post a Comment

Comentarii