Friday, July 21, 2017

Weekend fierbinte, monşer!

În vacanţă mergem la film în familie, la cinema Elvire Popesco.

Vineri, 21 iulie, ora 16:00 vă invităm să urmăriţi "Les contes de la nuit" (+6), un film cu şase povestiri fermecătoare despre moralitate şi dragoste. În fiecare noapte, un băiat și o fată se întâlnesc într-un cinematograf dezafectat cu un tehnician în vârstă, care le proiectează fantezii pline de culoare, cum numai în vise pot exista.
Filmul va fi subtitrat.

Sâmbătă, 22 iulie, ora 16:00, aveţi ocazia să (re)vedeţi "Ma vie de Courgette" (+7).
După dispariţia mamei lui, Courgette este însoțit de polițistul Raymond la un orfelinat plin cu copii de vârsta lui. La început se luptă să se acomodeze în acest mediu nou, straniu și ostil, dar cu ajutorul lui Raymond și al noilor săi prieteni, Courgette reușește să învețe să aibă încredere și găsește dragostea adevărată și o nouă familie.
Proiecţie subtitrată.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pe www.elvirepopesco.ro

***

Teatrul Excelsior vă așteaptă în Parcul Bazilescu, la Festivalul Vacanța de Vară, unde a pregătit un program bogat, pe gustul întregii familii.

Vineri, 21 iulie, de la ora 21.30 puteți vedea alături de adolescenți, mult îndrăgitul film românesc „Liceenii”.

Sâmbătă, de la ora 18:00, cei mici sunt invitați să îl cunoască pe Magicianul Paco și să se distreze urmărind numerele sale de magie. Urmează un concurs cu premii, concertul trupei BimBam și cel al formației Ro-mania și un spectacol de dans al trupei de balet Dancing Emotions. Seara se va încheia cu proiecția filmului românesc „Coana Chirița”.

Duminică, 23 iulie, de la ora 18:00, compania Gestual Art îi așteaptă pe copii la spectacolul de teatru „Țărăncuța cea isteață”, iar mai târziu copiii pot vedea spectacolul de teatru „Magazinul de jucării” al trupei Mezzetino. Seara va fi animată de concertul corului de copii Rogvaiv și de concertul OKE (Dorin Ochenatu) și se va încheia cu proiecția filmului românesc „BD intră în acțiune”.

Festivalul „Vacanța de Vară cu Excelsior” este organizat de Primăria Capitalei, prin Teatrul Excelsior.

No comments:

Post a Comment

Comentarii