Tuesday, February 23, 2016

Pentru femei, în luna martie, la Fundaţia Calea Victoriei

La început de primăvară, când optimismul şi energia sunt debordante, Fundaţia Calea Victoriei îşi propune să vă răsfeţe şi delecteze cu idei şi teme culturale noi.

Admiram creatiile fabuloase ale designerilor care au schimbat ISTORIA MODEI, ne atrenam pentru mai multaEXPRESIVITATE CORPORALA si cautam raspunsuri la intrebarea: Cum facem DRAGOSTEA sa dureze?
In diminetile de sambata ne bucuram de soare si ne intalnim sa povestim despre Gheise sau despre Mesele de odinioara, savorile, meniurile si retetele de altadata.



Atelier de Stil vestimentar feminin

Din 1 martie, atelier in 4 sedinte - cost: 220 ron; 200 ron (card fidelitate)
[Inscrie-te]
Discutam despre cum putem sa ne imbunatatim imaginea si invatam cum sa ne imbogatim garderoba cu haine care sa ne reprezinta. Analizam tipurile de conformatii corporale si vom afla ce fel de tinuta avantajeaza un anumit tip de silueta.
citeste mai mult


Antreneaza-ti Memoria prin tehnici de Teatru

Din 1 martie, atelier in 5 sedinte - cost: 250 ron; 225 ron (card fidelitate)
[Inscrie-te]
Memoria sta la baza fiecareia dintre actiunile noastre. Cheia imbunatatirii memoriei este imaginatia, permitandu-ne sa invatam mai eficient. Cursul isi propune sa ne antreneze sa ne folosim constient imaginatia pentru a putea retine mai usor.
citeste mai mult


Femeile celebre ale Romaniei

Din 3 martie, atelier in 2 sedinte - cost: 100 ron; 90 ron (card fidelitate)
[Inscrie-te]

Ascultam istoriile unor doamne curajoase, devenite celebre atat in tara noastra cat si in strainatate. Fie ca e vorba despre o implicare in sfera politicului, a medicinei sau a culturii, fiecare personalitate prezentata in cadrul acestor intalniri isi merita atributul de “mare doamna a culturii si istoriei nationale”.
citeste mai mult


Introducere in psihologia inconstientului

Din 4 martie, atelier in 3 sedinte - cost: 150 ron; 135 ron (card fidelitate)
[Inscrie-te]
Iti propunem o incursiune in lumea psihologiei, pentru a-i cunoaste pe pionierii explorarii inconstientului, impreuna cu contributiile lor semnificative precum si impactul avut in privinta modului in care ne vedem pe noi insine si dam sens vietii.
citeste mai mult


Curs de Branding personal

Din 9 martie, atelier in 6 sedinte - cost: 300 ron; 270 ron (card fidelitate)
[Inscrie-te]
Un brand personal autentic te ajuta sa devii cunoscut pentru lucrurile la care esti bun si te poate pozitiona ca un expert pe nisa ta. Intr-o lume aglomerata si foarte zgomotoasa, branding-ul personal te ajuta sa-ti gasesti propria voce.
citeste mai mult


Curs de Istoria Artei: Antichitate, Renastere si Modernitate

Din 9 martie, atelier in 8 sedinte - cost: 375 ron; 340 ron (card fidelitate)
[Inscrie-te]
Discutam despre cele mai importante curente artistice si invatam cum sa identificam stilurile unor artisti celebri. Pornim din Antichitatea greaca si latina, strabatem fiecare secol in parte si ajungem, in final, la miscarile artistice din secolul XX.
citeste mai mult


Introducere in Design interior si Arhitectura

Din 10 martie, atelier in 7 sedinte - cost: 350 ron; 315 ron (card fidelitate)
[Inscrie-te]
Iti propunem un curs unde poti “explora” stilurile care stau la baza amenajarii spatiului interior. Diversitatea imaginilor analizate si bogatia informatiilor ne vor ajuta sa intelegem principiile designului interior.
citeste mai mult


Istoria fascinanta a Modei europene

Din 10 martie, atelier in 4 sedinte - cost: 200 ron; 180 ron (card fidelitate)
[Inscrie-te]
Moda surprinde, aproape imperceptibil, placerile, spaimele, credintele unei societati. La curs vom descoperi o alta istorie a Europei, spusa prin intermediul matasurilor, stofelor pretioase dar si a corsetelor, redingotelor, pelerinelor, palariilor.
citeste mai mult


Atelier de expresivitate corporala prin teatru de improvizatie

Din 11 martie, atelier in 5 sedinte - cost: 250 ron; 225 ron (card fidelitate)
[Inscrie-te]
Expresivitatea corporala este un mijloc de comunicare nativa pe care cu totii il folosim. Pentru a stapani corpul si imaginea pe care o transmitem, vom invata cum sa-l antrenam si sa il conectam cu gandirea si imaginatia noastra.
citeste mai mult


Comunicarea eficienta si tehnicile NLP

In 12 martie, o sedinta de 4 ore - cost: 110 ron; 100 ron (card fidelitate)
[Inscrie-te]
Cursul ofera solutii care tin de organizarea mentala si strategii de convingere subliminala. Vom discuta despre Programarea Neuro-Lingvistica, principiile comunicarii eficiente, intra si inter comunicare, despre presupunere si bariere in comunicare.
citeste mai mult


Cum facem dragostea sa dureze?

Din 16 martie, atelier in 5 sedinte - cost: 250 ron; 225 ron (card fidelitate)
[Inscrie-te]
De-a lungul atelierului, vom identifica obstacolele din calea iubirii, dar si remediile cu ajutorul carora putem construi relatii sanatoase. Vom discuta despre diferentele dintre dependenta si iubire, dintre comunicarea constructiva si cea distructiva.
citeste mai mult


Fotografie urbana pentru incepatori

Din 16 martie, atelier in 5 sedinte - cost: 275 ron; 250 ron (card fidelitate)
[Inscrie-te]
Daca iti place sa surprinzi colturi neobisnuite sau emotii diverse, vino sa parcurgi elementele cheie de care trebuie sa tii cont cand apesi butonul de declansare al aparatului si sa afli care este rolul tau in crearea cadrului fotografic.
citeste mai mult

No comments:

Post a Comment

Comentarii