Tuesday, December 30, 2014

Hai la schi cu Academia 1,61


Cu așa o ninsoare, suntem convinși că vi s-a făcut dor de pârtie!
V-ați pregătit de schi? Dacă vreți să profitați la maxim de iarnă, sau vreți să învățați să schiați, Academia 1,61 vă invită, ca în fiecare an, la taberele de schi, în România sau Austria!

Ceea ce diferențiază activitățile Acedemiei 1,61 de alte proiecte de acest gen este programul de dezvoltare personală special conceput pentru fiecare grup și categorie de vârstă, care are ca obiectiv învățarea experențială, prin joacă, sub pretextul unei acțiuni care ne scoate din cotidian - o vacanță la schi.

Ne stau alături instructori de schi licențiați, formatori acreditați, care împreună au grijă ca activitățile să se desfașoare în cele mai bune condiții.

Dacă vreți să luați parte la o aventură, să intrați în cadrul imaginar pe care îl creem, să lucrați în echipă pentru a duce misiunile la bun sfârșit, dar nu în ultimul rănd să vă inițiați sau să vă perfecționați în schi, vă așteptăm la una din taberele noastre din România sau Austria, pentru adulți, copii sau familii.

Vom schia întreaga zi, sub supravegherea monitorilor noștri, împărțiți pe grupe de vârstă și nivel (începători, intermediari și avansați), ne vom distra și ne vom dezvolta fizic și mental. La sfârșit vom avea parte și de un concurs, iar cei mai buni vor fi premiați.


Detaliile complete și programul taberelor le regăsiți pe www.academia161.ro.

No comments:

Post a Comment

Comentarii