Thursday, October 4, 2012

Avem din nou acces în spatele uşilor închise de la Antipa

Odată cu reînceperea şcolii, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îşi reia programele destinate elevilor și adulţilor.

Potrivit unui comunicat de presă, Sâmbătă, 6 Octombrie, începând cu orele 11.00, aşteptăm toţi curioşii, elevi şi adulţi, la prima conferinţă din cadrul cunoscutului program anual, interactiv şi interdisciplinar ”La Antipa, în spatele uşilor închise”. Prima întâlnire din această toamnă va începe cu invitaţia muzeografilor Maria Bezede şi Diana Alexandra Ion – specialişti în ateliere de educaţie nonformală - de a participa la unul din atelierele marca Antipa.

Atelierul se bazează pe ideea interactivităţii. Departe de a fi o conferinţă, după tiparul cu care v-aţi obişnuit, vă va da ocazia de a descoperi prin joc adevăruri din natură. Tema atelierului este adaptarea în lumea vieţuitoarelor. În mediul de viaţă adaptarea prin camuflaj, imitaţie, comportament specific fac diferenţa între viaţă şi dispariţie.

Mai multe informaţii despre program, înscrieri etc. găsiţi pe www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”.

No comments:

Post a Comment

Comentarii